Haberler

Pençe-Kilit şehidinin arkadaşına sorduğu namaz sorusu yürek sızlattı: Üzerimiz pisleniyor, sıkıntı olmaz değil mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kaydıktan sonra şehit düşen Serkan Taşcı'nın hafızlık arkadaşına sorduğu soru duygulandırdı. Bölgedeki kısıtlı imkanlar içerisinde namaz kıldığını söyleyen Taşcı'nın arkadaşına, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoruz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü." dediği mesaj ortaya çıktı.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşmesi sonucu bir uzman çavuş şehit düştü.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Hakkari Valiliğinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

Pençe-Kilit şehidinin arkadaşına sorduğu namaz sorusu yürek sızlattı: Üzerimiz pisleniyor, sıkıntı olmaz değil mi?

NAMAZ SORUSU DUYGULANDIRDI

2 kız, 2 erkek çocuk sahibi olan 4 çocuklu Taşcı ailesinin en küçük çocuğu olan Şehit Taşçı'nın hafızlık arkadaşına attığı mesaj ise herkesi duygulandırdı. Şehit Taşçı'nın attığı mesajda, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoruz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü." ifadeleri yer aldı.

Pençe-Kilit şehidinin arkadaşına sorduğu namaz sorusu yürek sızlattı: Üzerimiz pisleniyor, sıkıntı olmaz değil mi?

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Pençe-Kilit Operasyonu Irak Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

ercüment kaya:

Allah rahmet eylesin . mekanı cennet olsun

Yanıtla7181
Murat Ulak:

Nur yüzlü kardeşim Allah im gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun. Allah'm ailene ve sevenlerine sabırlar versin.

Yanıtla996
Muammer Mizrak:

Allah sabır versin ailene vatan size minnettar Nur içinde uyu şehidim Allah razı olsun senden

Yanıtla599
Sadık:

Namaz kılana yobaz der Chpliler ,rakı içene modern derler

Yanıtla3365
ANGARA BEBESİ:

Namaz kılan ve CHP'ye oy verenler sana hakkını helal etmeyecek, AKP ile MHP den önce sanki kimse müslüman değildi, sanki kimse vatanını sevmiyordu, ayıp bunlar yapmayın.

1729
Mehmet Tolu:

bu dünya böyle işte biryanda bu fotoğraf diğer yanda LGBT liler. işin garibi onların hali vakti hep yerinde devlettemi var gariplik yoksa daha yukarılardamı

Yanıtla1877
oktay memiş:

Namaz kılıyor ya modern değil, de mi? Hadi yorum yapın asalaklar. Cephede böyle adam lazım öyle ya! Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin. Bize de nasip olur İnşallah. Kahrolacak sapkınlar...

Yanıtla2168
bekir yapici:

Allah rahmet eylesin bende bir gazisiyim bizim bölügümüzde hocada vardi namazda kilinirdi ama o zamanlar bizi pakistan afganistan ve arab askerlerinden ayiran bir özellik olarakTürk silahli kuvvetlerinde sakala asla müsade edilmezdi.

Yanıtla1553
ALPTUĞAN:

Alllahım tüm şehit ve gazilerimizden razı olsun ,Bu toprakları bize vatan kılan düşünce bu düşüncedir hamdolsun. Rabbim Peygamber Efendimize komşu eylesin.

Yanıtla456
Muhasebeci:

Ey şehid oğlu şehid! isteme benden makber. Sana ağuşunu(kucağını) açmış, bekliyor peygamber. Bu millet sizden razı, Allah da razı olsun. Rabbim ana babana ve kalanlarına sabır versin.

Yanıtla547
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title