Haberler

Pendik'teki Silahlı Çatışma Dehşeti Kamerada

Abone Ol

* Pendik'te 2 kişinin öldüğü silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı.

* Pendik'te 2 kişinin öldüğü silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı.

Ölen kişinin yakınları kavganın park meselesi nedeniyle değil karşı grubun uyuşturucu satmak istemesi nedeniyle çıktığını iddia etti.

Haber: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA

Pendik'te 3 gün önce 2 kişinin öldüğü silahlı çatışma dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynarca'da 11 Ocak Pazar günü saat 16.30 sıralarında iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış, 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın park yeri kavgası yüzünden çıktığı belirtilmişti.

Hayatını kaybeden Oğuzhan Yılmaz'ın yakınları ise yaptıkları açıklamada saldırganların o bölgede uyuşturucu satmak istediğini ve kavganın da bu nedenle çıktığını iddia etti.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde işyerindeki kalabalığın arasından çıkan Oğuzhan YIlmaz'ın karşı grubu organize ettiği öne sürülen koltuk değnekli kişiye ateş ettiği görülüyor. Karşı grup da bu kişiye ateşle karşılık veriyor. Elinde uzun namlulu silah bulunan kişi yere yığılırken koltuk değnekli kişi olay yerinden uzaklaştırılıyor. Silah karşı grup üyeleri yerdeki kişiyi kurşun yağmuruna tuttuktan sonra kafasına tekme atarak kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oğuzhan Yılmaz Kaynarca Pendik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

IsimsizmobilWeb@haberler.com:

Izlerken tuylerim urperdi acimasiz hainler Allah topunuzun belasini versin

Yanıtla010
sun koylu:

allah rahmet eylesin gökayı arkadaşları kurtarmış cocuklara helal olsun adamsınız

Yanıtla41
Nesli:

ölen genci tanimam ama ates ettigi bankta oturan adam cok kisiliksiz bir insan, uuyusturucu satiyor esnaflik adi altinda. Ölene yazik oldu bence. Allah mekanini Cennet etsin.

Yanıtla04
kenan:

gökay ölseydi keşke taylana yazık olmuş

Yanıtla00
Sevgi:

Pendik/Kaynarca''da o kadar cok artis var ki. Yolda yürürken bile insan farkediyor. Kabadayi kabadayi hareketler. Herkes argo konusuyor. Silahli catismalar, uyusturucu, bütün pislik orda. Ómuzlar havada olunca kendilerini adam olduk zannediyorlar. Adam dedigin efendidir. Isi gücü güc gösterisi degil, halkina milletine, ailesie sadik ve yararli olandir efendi adam. Aralarinda iyileride var ve zaten hemen kendilerini belli ediyorlor. Imkani olanda tasiniyor ordan. Akli basinda insanlarin yasayacagi bir yer degil. Hic sevmedim orayi, havasi bile boguyor insani. Cakallarin mekani olmus.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title