Haberler

Pensilvanya'da Öğretmenlere Savunma Amaçlı Beyzbol Sopası Dağıtıldı

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde öğretmenlere, okulları hedef alan saldırılara karşı savunma amaçlı kullanmaları için beyzbol sopası dağıtıldı.

Amerika'nıh Pensilvanya eyaletinde bir okul bölgesinde öğretmenlere, okulları hedef alan saldırılara karşı savunma amaçlı beyzbol sopası dağıtıldı.

SOPALAR 41 CM UZUNLUĞUNDA

BBC'nin haberine göre, şubat ayında Florida eyaletindeki bir liseye düzenlenen saldırının ardından Pensilvanya eyaletinin Millcreek okul bölgesindeki 500 öğretmene, 41 santimetre uzunluğunda beyzbol sopaları verildi. Bölge yetkilisi William Hall, olası bir saldırıda kendilerini ve öğrencilerini korumaları için öğretmenlere verilen beyzbol sopalarının "son çare" olarak kullanılacağını söyledi.

Hall, "Maalesef, kendimizi ve çocuklarımızı korumak için bu tür şeyleri kullanmaya ihtiyaç duyabileceğimiz bir dünyada ve çağda yaşıyoruz." dedi.

BİR GÜNLÜK EĞİTİM ALANA SOPA VERİLİYOR

Öğretmenlerin, saldırganlara nasıl karşılık verecekleri üzerine bir günlük eğitimin ardından sopaları teslim aldığını belirten Hall, bu sopaların sınıflarda kilitli olacağını ifade etti. Büyük ölçüde sembolik beyzbol sopalarının, okul bölgesine maliyeti yaklaşık bin 800 dolar.

Geçen ay da eyaletteki bir başka okul bölgesinde öğretmenlere olası saldırıda karşılık vermeleri için taş dolu kovalar verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri William Hall Florida 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Yigido58:

Fetoya bi yağlı beyzbol sopası yakisir

Yanıtla010
medeniyet çağdaşlık:

alın size taş devri medeniyeti. buna çağdaşlık diyen çıkar mı? yoksa çağ dışılık mı denir?

Yanıtla72
Vatandaş:

Öğretmene silah versen gider izin vermeyen müdürün ilk odasını basar. Bence ingiltere de olduğu gibi polis bile silah taşımamalı. Sokakta bıçak vs. satılıyor. Önlenmeli. Aramalar sıklaşmalı. En önemlisi de bu olayların sosyokültürel ve sosyoekonomik sebepleri ortadan kaldırılmalı

Yanıtla32
nuri:

magandalar taşımamalı poliste olmalı ama o silahı sucluya çevirmeli masum insanlara değil

00
okul bizim yuvamiz:

ikullarimizi karakola cevirmeyin gecenlerde sagolsun emniyet mudurubilediyoki ben karakola girdigim zaman garip bikorku oluyor icimde okul ogretmen ve ogrencilerin dir oglumu tepekent anadolulisesini bitirdi yemin olsun bir kotu bisey olmadi okulumuzda buradan ogluma makina muhen disligi veren hocalarimatesekkurler

Yanıtla12
Bdvgfggv:

Öğretmenlerimizin can güvenliği yok, bazı öğrenci kılıklı magandalara karşı devlet önlem almalı öğretmenler artık kendilrrini savunamıyacak duruma getirildi ne yazıkki.

Yanıtla02
ahmet:

Bizde kişisel silahlanma olsa daha ilk günden binlerce mafya kurulur

Yanıtla10
nuri:

piyasadakiler az mı geldi

00
yuuuupiiiii tamdagetoya gore:

yagardasim turk atasozuderki herkesin elindeki kendine anliyanasivrisinek saz anlamayana davul zurna az

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title