Haberler

PKK 4 Kişiyi Serbest Bıraktı

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'ın Arıcak ilçesi'nde PKK 'nın kaçırdığı ve aralarında belediye eski başkanı Abit Doğruer' in de bulunduğu 4 kişi serbest bırakıldı.

Elazığ'ın Arıcak ilçesi Bükardı beldesinin eski belediye başkanı Abit Doğruer ve beraberindeki 3 kişi serbest bırakıldı.

2 GÜN ÖNCE KAÇIRILMIŞLARDI

2 gün önce Elazığ'ın Arıcak ilçesinden Diyarbakır'a gitmek için otomobille yola çıka Bükardı Beldesi eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile yanında bulunan 3 kişi kaçırılmıştı. Diyarbakır sınırları içerisinde kaçırılan Doğruer ve arkadaşlarının bugün serbest bırakıldığı ve beldeye döndükleri öğrenildi.

Abit Doğruer 1999 ile 2004 yılları arasında Belde Belediye başkanlığı yapmıştı.

Kaçırma olayı ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Bükardı Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

fikretkaracafikretckaraca@hotmail.com:

mit geliyo insallah istihbarat daha iyi olacak.32 yildir TSK nin beceremedigini mitimiz yapacak.insallah

Yanıtla139
istan bulluerolantlya@hotmail.com:

nebu dun ya yata cak yeri niz var ne öbur dun yada hep si direk cehen lemlik

Yanıtla109
editörünüz sunar pkk piçtirbububububu99@hotma:

BU SİTE AKP.NİN FİNANSE ETTİĞİ BİR PKK SİTESİDİR

Yanıtla49
ercuse_ermer@hotmail.com:

kendınızı nımet yerıne koyuyosunuz az kaldı kokunuz temızlenecek ALLAHIN IZNIYLE

Yanıtla66
ZAYTUNGrmdn9999@hotmail.com:

3 ay önce dünyaya gelen Efe Canoklu’nun doğumundan itibaren ailesi tarafından Facebook’ta paylaşılan fotoğrafları hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Sevim-Rıza Canoklu çiftinin ilk çocukları olan Efe, bugüne kadar en fazla 3 like alabilirken, şekilsiz yavrunun ailesi nezaket için 'ay yerim seni çirkin şey :)))' şeklinde yorum dahi yazmayan yakın çevrelerine tepkili.

Yanıtla11
ZAYTUNGbgt1133@hotmail.com:

Eşi Paris'te Yaşamak İstemediği İçin PSG'nin Teklifini Reddeden Bileciksporlu Orhan Türkiye'nin Gururu OlduBilecikspor’un genç sol açığı Orhan Yurttaner’in Avrupa’nın ünlü kulübü Paris Saint Germain’e transferi, son dakikada eşinin Paris’te yaşamak istememesi nedeniyle iptal oldu. Üç gündür kulübün ikna çalışmaları nedeniyle Paris’te bulunan Orhan ve eşi Hatice Yurttaner, bu sabah yurda dönmelerinin ardından yaptıkları basın toplantısında konuya açıklık getirdi. “Paris haftasonu şehri ya, gidip geziceksin, yaşanmaz orda” sözleriyle tepkisini ortaya koyan Hatice Hanım, Fransız başkentini en çok “Doğru düzgün BİM bile yok” ve “Altın günüm var, 3 ay sonra sıra bende çok ayıp olur” sebepleriyle reddettiğini açıkladı.

Yanıtla10
ZAYTUNGvavka888@hotmail.com:

Türkiye'de Ofis Açma Kararından Vazgeçen Twitter, İşlek Yerde Büfe Fikrine Sıcak BakıyorBir süredir Türk Hükümeti ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Türkiye'ye ofis açmayacaklarını duyuran sosyal medya devi Twitter, Basın Sözcüsü Philip Lockman'ın düzenlediği toplantıyla konuya açıklık getirdi. Tüm çabalarına rağmen İstanbul'da içlerine sinen bir ofis bulamadıklarını ifade eden Lockman, 'Zaten ofis açsan boşa masraf, kirası, elemanı, stopajı derken astarı yüzünden pahalıya gelecek. Adamlar daha kafadan iki kira depozito istiyor' şeklindeki sözlerinin ardından ağzındaki baklayı çıkardı: 'Üst yönetim olarak şöyle işlek yerde bir büfe fikri daha cazip geliyor. Finans departmanımızın hazırladığı rapora göre sırf su bile satsak kendisini kurtarıyor. Hayırlısı bakalım... '

Yanıtla10
ZAYTUNGbitchsoon38@hotmail.com:

Game Of Thrones'un Son Bölümü Can Aldı: Ankara'da Spoiler Cinayeti...4. sezonunun başlamasıyla birlikte heyecan dozu gittikçe artan Game Of Thrones dizisi Türkiye'deki ilk spoiler cinayetinin Ankara Aşağı Ayrancı semtinde gerçekleşmesine neden oldu. Son yayınlanan bölümde Kral Joffrey Baratheon'un zehirlendiğini Facebook sayfasında gören Yiğit Burak Tekiner (27), liseden arkadaşı Canip Hasdallı'yı (28) soğukkanlı bir şekilde 12 yerinden bıçaklarken, yurdun çeşitli yerlerinde de Game Of Thrones yüzünden istenmeyen gelişmeler yaşandı. Olayları kontrol altına almakta güçlük çeken emniyet güçlerinin ise bazı göstericileri spoiler tehdidi ile dağıttığı gelen haberler

Yanıtla10
ZAYTUNGflyflyme333@hotmail.com:

Antalya'ya İnen Yılın İlk Rus Turist Kafilesiyle Birlikte Türkiye Yeniden ''30'undan sonra çöküyorlar'' Tezine Tutunmaya ÇalışıyorBu öğleden sonra 14 sularında Antalya'ya inen sezonun ilk Rus turist kafilesiyle birlikte Türkiye bir kez daha Rus kadınları gerçeğiyle karşı karşıya kaldı. Kafileyi Havalimanı'nda coşkulu bir törenle karşılayan Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, Türkiye'nin bu zorlu süreci her yıl olduğu gibi yine 'Gençken iyi de 30'undan sonra hemen çöküyorlar ya' tezine tutunarak atlatabileceğini vurgulayarak endişeleri gidermeye çalıştılar.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title