Haberler

PKK'lı Terörist, Avusturya'da Bir Devlet Memurunu Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Terör örgütü PKK mensubu bir kişi, Avusturya'nın Dornbirn kentindeki devlet dairesinde çalışan memuru, odasında bıçaklayarak öldürdü.

Avusturya'da Vorarlberg eyaletine bağlı Dornbirn kentinde sosyal işler bürosu amiri, terör örgütü PKK mensubu bir kişi tarafından öldürüldü.

PKK'lı Terörist, Avusturya'da Bir Memuru Öldürdü

CİNAYETİ DEVLET TELEVİZYONU DUYURDU

Başta Devlet Televizyonu ORF olmak üzere çok sayıda ulusal basın yayın kuruluşu, Dornbirn'de dün, 34 yaşında bir kişinin, sosyal işler bürosu amiriyle tartıştığını, tartışma sonucunda zanlının 49 yaşındaki memuru boğazından bıçaklayarak öldürdüğünü duyurdu.

Haberlerde, 2009'da çok sayıda suça bulaştığı için iltica başvurusu reddedilerek sınır dışı edilen şahsın, yıl başında yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığı, terör örgütü PKK üyesi olarak "Türk ordusuna karşı savaştığını" söyleyerek, tekrar iltica başvurusunda bulunduğu belirtildi.

"SOĞUKKANLI İŞLENMİŞ BİR CİNAYET"

Şahsın iltica başvurusunun Avusturyalı yetkililer tarafından kabul edilmesi için memurla tartıştığı, ardından isteklerini kabul etmeyen memuru öldürerek olay yerinden kaçtığı, daha sonra emniyet güçleri tarafından yakalandığı kaydedildi.

Polis tarafından basına yapılan açıklamada da "katilin pişmanlık duymadığı ve cinayeti soğukkanlılıkla" işlediği aktarıldı. Şahsın kimliği kamuoyuyla paylaşılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Avusturya PKK 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

Yalanlar:

Yalandan kim olmus ellinizden geldigi kadar zorlayin kendinizi atin iftiralari

Yanıtla6417
MECHUL ASKER:

Hadi lan salata

635
Heısenberg:

Kuduz köpeği beslerseniz sizi de ısırır :)

Yanıtla456
Ultraaslan67:

Besle kargayı oysun gözünü demiş atalarımız

Yanıtla448
Ultraaslan67:

Keske bu almanyadada kesseler akılları başlarına gelir

Yanıtla250
İsimsiz:

Besle köpeği.... anladınız.

Yanıtla446
misafir:

KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER O BESLEDİĞİNİZ YILANLAR SİZİDE SOKARRRRRRR

Yanıtla446
Yiğit:

Oh iyi oluyor daha beter olsunlar terör örgütünü besleyenleri sonu böyle olacaktı tabi başka düşünülemez

Yanıtla148
Doğrucu vatandaş:

Yılan önünde sonunda tutan eli sokar. Atalarımız boşuna ''Sevda geçer yalan olur, sonra sokar yılan olur. '' dememişler.

Yanıtla142
İNSANLARI SEVECEKSİN:

RABBİM KARDEŞLİĞMİZİ BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞMİZİ DAİM EYLESİN. BİZİ BÖLMEK İSTEYEN BÖLÜCÜ ÖRGÜTLERE FIRSAT VERMESİN. KENDİ TUZAKLARINI KENDİ BAŞLARINA YIKSIN. CEHENNEMİN TA DÖNMEZ DİBİ OLSUNLAR İNŞALLAH. ŞEHİTLER ÖLMEZ. VATAN BÖLÜNMEZ. BAYRAK İNMEZ. EZAN DİNMEZ. . . BİLİNE.

Yanıtla433
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title