Haberler

PKK'lılar Çamaşır Mandalından El Yapımı Bomba Düzeneği Hazırladı

Güncelleme:
Abone Ol

PKK'lı teröristler, çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı bomba düzeneği hazırladılar. TSK, o bomba düzeneklerinin fotoğrafını paylaştı.

PKK'lı teröristlerin, çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı bomba düzeneği hazırladığı belirlendi.

VATANDAŞLARIN EVLERİNİ YERLE BİR EDİYORLAR

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının terör örgütü PKK'ya yönelik Mardin Nusaybin ve Muş kırsalında yürüttüğü operasyonlara ilişkin fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflarda Nusaybin şehir merkezinde düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlere ait silah ve teçhizat ile parke kilit taşlarıyla yapılan barikatlar ve binalarda açılan mazgallar yer aldı. Teröristlerin vatandaşların evlerini hain planları için nasıl kullandıkları, duvarları delerek tüneller oluşturdukları görüntülerde gözler önüne serildi

ÇAMAŞIR MANDALINDAN BOMBA YAPTILAR

Teröristler tarafından hazırlanan el yapımı patlayıcılar ve bunların patlatılması için yapılan düzeneklerin yansıdığı fotoğraflarda bir ayrıntı dikkat çekti. Teröristlerin çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı patlayıcı düzeneği hazırladığı görüldü.

Teröristlerin kurduğu barikatların iş makinalarıyla temizlendiği belirtildi.


MUŞ'TA 4 ODALI SIĞINAK

49. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı ve Muş İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler tarafından, Hasköy İlçesi kırsalında, "Şehit Jandarma Başçavuş Mehmet Çapar-37" operasyonu düzenlediği bildirildi.

Operasyonda, 4 odalı sığınak ve 15 el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda tüp ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

İşte o fotoğraflar:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Mardin Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (52)

Kahrolası pkk:

Lanet olası pkk! milletin evini tanklarla obüslerle toplarla yıkıyorsun yazık değilmi bu millete pkk tank atışlarını derhal durdurmalı

Yanıtla3410
ETEKLİLERDE ARTIK ESPRİ YAPIYOR:

AMA ÇOK SOĞUK ESPRİLER

12
AÇILIMCILARIN MARİFETİ BUNLAR:

ADAMLAR AÇILIMDA İYİ YIĞINAK YAPMIŞ, YALÇIN AKDEMİR VE BEŞİR ATALAY BUNLARA AÇILIMLA ÇOK İYİ İMKAN SAĞLAMIŞ, AZ DAHA GÖZ YUMULSAYDI ATOM BOMBASI BİLE TEMİN EDERLER AMAÇLARINA ULAŞIRLARDI. TÜRKİYE UÇURUMUN KENARINDAN DÖNÜYOR BEYLER! BU AÇILIMCI İKİLİ ENİNDE SONUNDA VATANA İHANETTEN YARGILANMALI. YÜZLERCE ŞEHİDİN MÜSEBBİBİ BUNLAR, TERÖRLE MÜCADELEYE ENGEL OLAN BUNLAR, AK PARTİNİN İÇİNDEKİ HAİN BUNLAR.

Yanıtla429
mahallenin delisi:

yaşayan halk gözyummuş da hükümet göz mü açmış? Çözüm sürecinin sonucunun bu olacağını söylemiştik, ancak devlet yönetmeyi İETT şoförlüğü sananlar algılayamadı. Yada onlarda vatan haini.

Yanıtla921
26 AĞUSTOS 1922:

ŞU KOPAN FIRTINA TÜRK ORDUSUDUR YÂ RABBİ… SENİN UĞRUNDA ÖLEN ORDU, BUDUR YÂ RABBİ… TÂ Kİ YÜKSELSİN EZANLARLA MÜEYYED NÂMIN, GALİB ET, ÇÜNKÜ BU SON ORDUSUDUR İSLÂM''''IN. . . - Yahya Kemal Beyatlı (1884-1958).

Yanıtla716
Pkk akp işbirliği,sonuç ortada:

Akp nin terör zararlanı ödeme yasasıdır, bu görüntünün sebebi, , , eğer pkk vediği zarar ödenmeseydi, , halk asla ve asla amlına, evine sokağına ve işyerine zarar verilmesine izin vemezdi, , bu yıkımı şeytan katil pkk yaptı ise, , sorumlusuda bu yasaları çıkartıp , pkk yı dağdan şehre indirn, sakın pkk dokunmayın bırakın ne istiyorsa yapsın yoksa yakarım diyen akp dir, hala pkk para aktaran davutoğludur.

Yanıtla319
Öyle değil mi?:

Hain Amerika baya çok yönlü eğitmiş bunları

Yanıtla515
Kürdler sonuna kadar savaşmalı:

kürdlerin devlet kurma hakkı meşrudur. kürdler irana ıraka suriye ve tc ye karşı savaşını 1000 yılda sürse sürdürmeli. . . kimin öldüğü kaç kişi öldüğü önemli değil, önemli olan kürdlerin hakkını almak için elinden gelen herşeyi yapmasıdır. kürdlere devled yoksa tc ye irana huzur yok. kürdler ölecekse farslar da türkler de ölmeli. . . kan gövdeyi götürmeli, onlar haksızlıklarından geri adım atmıyorsa kürdler haklıdır, hiç geri adım atmamalı yoksa Allah Kürdlerden hesabını soracaktır

Yanıtla117
CENK:

GERCEK KURTLER NEYIN NE OLDUGUNU GAYET IYI BILIYOR. SEN SADECE KURT MASKESI TAKMIS ORTALIGI KIZISTIRMAYA CALISAN ERMENI TEROR ORGUTU ASALA VE ONUN DEVAMI OLAN PKK YA USAKLIK EDEN BEYNI OLMAYAN ZAVALLI BIR INSANDAN BASKA HIC KIMSE DEGILSIN. HER KOTULUKTE BIR HAYIR VARDIR. YAPTIKLARINIZ SAYESINDE BASTA BU ULKEDEKI GERCEK KURTLER OLMAK UZERE KIMLERIN KIMLERE HIZMET ETTIGINI, KIMIN DOST KIMIN DUSMAN OLDUGUNU HEP BERABER COK GUZEL ANLADIK.

16
Müslüman Türk:

Bir tek son cümlene katılıyorum. Allah hesabını soracak kısmına ;) Benim adım için savaşmadınız da, hiçbir önemi olmayan millet kavramı için can aldınız, can verdiniz. vatanda huzursuzluk çıkardınız.

14
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title