Haberler

PKK'lı Teröristler İdil'de 3 Okulu Ateşe Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Şırnak'ın İdil ilçesindeki 2 ayrı mahallede bulunan 3 okul, PKK'lılar tarafından ateşe verildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

PKK'lı teröristler, Şırnak'ın İdil ilçesindeki iki ayrı mahallede bulunan üç okulu ateşe verdi. Güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla operasyon başlattı.

MOLOTOF KOKTEYLERİ ATTILAR

İdil İlçesi'ndeki Turgut Özal ile Yeni Mahalle'de bulunan Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve İdil Anadolu Lisesi'ne, bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından molotof kokteyleri atıldı. Yangın çıkan okullarda, patlayıcı tuzaklaması olasılığını göz önüne alan güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri alevlere müdahale edemedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN OPERASYONU SÜRÜYOR

İlçede sokağa çıkma yasağı hazırlığı yaptıkları öne sürülen güvenlik güçleri, daha önce Çok Programlı Anadalu Lisesi, bu okula ait yurt ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lesesi'ne yerleşmişti. Üç okulu ateşe vererek kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla başlatılan operasyon devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgut Özal Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

ZAGROS:

kahrolsun foseptik fareleri . bitli mikroplu kelle PKK

Yanıtla5032
HAKAN:

ben anlmadım okullardan ıstedgnz ne . bu terör belası ne zman bıtecek.

Yanıtla4832
yuh size:

O okulun kolonları biyerinize mi battı alçak teröristler.

Yanıtla4331
Kürt:

Kürt çocuklarını Türkleştirmeye çalışmak hangi dinde var?Kürtçe anadilde ğitim istiyorum.

Yanıtla462
Türkiyeli:

Benim çocuğum ingilizce eğitim görüyo ingiliz mi oldu şimdi. Irkçılık yapmayın yeter ya. Çıkın deyin ki biz bölücüyüz. Eğitim ister okul yakar ne kadar beyinsiz insanlarsınız ya.

215
kiro:

sen bu ülke icin fazla akillisin be

01
anka:

herkes hakettigi gibi yasar yeter arkadas dogu pkk yi istemiyorsa ASKERE yardim etsinler yoksa kökten firtina obüsleri ile duzleyin

Yanıtla2916
efendi:

bunlara okul yap, ev yap, çocuk parası ver ama kıymet bilmezler. . . elektrik faturası ödemezler (az ödüyorlar saatle oynuyorlar), su parası vermezler, hayatları tamamen devlete dayalıdır. . . fırsat bulunca asker polis öldürürler. . . artık bıktık bunlardan. . . bence bunları sürgün edelim bunun başka yolu kalmadı. . .

Yanıtla309
Adınızı Yazın:

Kürtler hdp ile Kürt sorununu siyaseten çözmeye çalıştı ama gerek mhp gerekse de akp buna müsaede etmedi. Paartiye 1 miting bile yaptırmadı faşistler.

Yanıtla304
Osman bingöl:

Gördük depoladıkları silahlardan istedikleri çözümü

019
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title