Haberler

Elazığ'da PKK'lılardan Askere Taciz Ateşi

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'ın Arıcak İlçesinde iş makinasının emniyetini alan askerlere taciz ateşi açıldı. Kısa süreli çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Üçocak Jandarma Karakolu'na yaya intikal eden time, PKK'lılar tarafından taciz ateşi açıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Elazığ'ın Arıcak İlçesi Üçocak Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası inşaatına kum taşıyan iş makinasının emniyetini almak için görevlendirilen Jandarma Özel Harekat timine PKK'lılar tarafından taciz eteşi açıldığı belirtildi. 

HERHANGİ BİR CAN KAYBI OLMADI

Timin, yol emniyet görevini tamamlamasını müteakip, Üçocak Jandarma Karakolu'na yaya olarak intikal ederken, beş altı el taciz ateşinde bulunduğu belirtilen açıklamada, harhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı da kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Üçocak Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

SİNOPLUCan_01_07@hotmail.com:

PKKK SEN BİR KOMİNİSTİN OĞLUSUN BEN İSE ŞANLI OSMANLININ TORUNUYUM SENİN BAYRAĞINDA KOMİNİZMİN SEMBOLÜ BENİMKİNDE ŞEREFLİ ASKERİN KANI GÖKLERİN SEMBOLU PEYGAMBERİN NURU AY VE YILDIZ VAR ŞİMDİ SÖYLE BAKİM KİM DAHA ŞEREFLİ

Yanıtla2236
TÜRKİYEMsilviaa8283@hotmail.com:

AKP.YE SENİN BORUN pkk'YA ÖTMÜYOR MU YOKSA YAPTIĞINIZ PAZARLIĞI BOZMAMAK İÇİN Mİ SUSUYORSUN? SEN ETRAFINDAKİ GÜÇ BUDALASI, MENFAATPEREST VE KAYPAK SEÇMEN KİTLENE İNANIP ZANNETME Kİ İYİ YOLDASIN..! SEN HER HAKARETİNLE KARŞINA ASLA YIKAMAYACAĞIN BİR KİTLEYİ ALIP DAHA DA DÜŞMANLAŞTIRIYORSUN; KENDİ SONUNU HAZIRLIYORSUN..! BU HAKARETLERİNİN HESABINI VERECEKSİN; KAYPAK SEÇMEN KİTLEN DAHİ BUNA ENGEL OLAMAYACAK İNŞAALLAH.

Yanıtla1519
RASİM ÖZgabonmy888@hotmail.com:

BU SAVAŞ KÜRD KIRMA SAVAŞI 1000 YIL SÜRSÜN

Yanıtla1612
KALİTELİ YAZI CUK OTURURCan_01_07@hotmail.com:

BASİTÇE YORUMLAR YAZAN MİLLET ONU BUNU ELEŞTİRCEĞİNİZ YERDE BİRAZDA KENDİNİZİ ELEŞTİRİP ACABA VATAN MİLLET SAKARYA İÇİN NE YAPTIKLARINIZI DÜŞÜNSENİZ ŞU BASİT BASİTT ELEŞTİRİ YAPMAYI KESSENİZ ŞAPŞLLIKTAN KURULSANIZ

Yanıtla513
kılıçsamett_25@hotmail.com:

seçim bitti pkk gene azdı seçim olsada otursalar yerlerine

Yanıtla89
TÜRKİYEMgabonmy888@hotmail.com:

AKP.YE SENİN BORUN pkk'YA ÖTMÜYOR MU YOKSA YAPTIĞINIZ PAZARLIĞI BOZMAMAK İÇİN Mİ SUSUYORSUN? SEN ETRAFINDAKİ GÜÇ BUDALASI, MENFAATPEREST VE KAYPAK SEÇMEN KİTLENE İNANIP ZANNETME Kİ İYİ YOLDASIN..! SEN HER HAKARETİNLE KARŞINA ASLA YIKAMAYACAĞIN BİR KİTLEYİ ALIP DAHA DA DÜŞMANLAŞTIRIYORSUN; KENDİ SONUNU HAZIRLIYORSUN..! BU HAKARETLERİNİN HESABINI VERECEKSİN; KAYPAK SEÇMEN KİTLEN DAHİ BUNA ENGEL OLAMAYACAK İNŞAALLAH..

Yanıtla96
muhalefet yoksa normal...alptekin_isa@hotmail:

bu ülkeye gerçek milliyetçi parti gerek mhp solculardan dahada solcu bir parti oldu ve çok pasif hemde işleri güçleri kan üzerinden siyaset yapmak ceplerini sessiz sedasız doldurma derdinde ülkedeki bu milliyetçi bir partinin olmaması yüzünden akp çok rahat zaten kılıçtaroğlunada söyleyecek söz yok değişim şart

Yanıtla68
sekoson_yokusss18@hotmail.com:

bdp oyları ciddi derecede düştü destek azaldı pkk verdigi destek halkın canına tak etti istedikleri oyları alamadılar barış süreci onların işine gelmedi pkk gibi örgütler var olabılmelerı için sürekli eglem yapmaları lazım yoksa tarihe gömülecekler onun için askeri taciz ediyolar orda asker karşılık verirse medya asker kardeşligi bozdu diyecek bdp de onun üstünden siyaset yapacak şimdi asker sabrediyor pkk kendı kuyusunu kazıyor bdp nasıl çöküyorsa onlarda çökecek

Yanıtla104
HPG. 63man_tgx63@hotmail.de:

Oylar düştü ise 3 ten nasıl 6 34..orana..çıktı 100 belediyeden 150 belediyeye nasıl çıktı Mardin Bitlis ağrı van nasıl akp den aldı dersim..chp den nasıl alıyor bize açıklarmisin..?????

00
OSLODA EVLENDİK ÇATLA BAHÇALI KILIÇSIZ Kbegle:

pkk ile akp osloda evlendi

Yanıtla212
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title