Haberler

9 çocuk babasından plajdaki kadınlara taciz! Bahanesi de hazır

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'da plajda denize giren kadınların cep telefonu ile görüntü ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen 46 yaşındaki E.K., polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların tepki gösterdiği E.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken savunmasında kadınları değil denizdeki gemileri çektiğini söyledi.

Tekirdağ Şarköy'de 9 çocuk babası olduğu öğrenilen bir adam, plajda denize giren kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı. Kadınlar tarafından tartaklanan şüpheli daha sonra polise teslim edildi. Şüpheli şahsın ifadesi ise pes dedirtti.

CEP TELEFONUNDAN KADINLARIN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Şarköy'ün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki mavi bayraklı plajda kadınlar, E.K.'nin kendilerini kumsalda güneşlenirken ve denize girip çıkarken cep telefonu ile görüntü ve fotoğraflarını çektiğini fark etti. Kadınlar, tepki gösterdiği E.K.'yi tartaklayıp, elindeki cep telefonuna el koyarak emniyete ihbarda bulundu.

9 çocuk babasından plajdaki kadınlara taciz! Savunması 'Yok artık' dedirtecek cinsten

Kadınlar, gelen polis ekiplerine E.K.'nin el koydukları telefonunu teslim edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve polis merkezine götürülen E.K.'nin telefonunda yapılan incelemede kadınların çekilmiş yakın plan fotoğraf ve görüntüleri bulundu.

9 çocuk babasından plajdaki kadınlara taciz! Savunması 'Yok artık' dedirtecek cinsten

"KADINLARI DEĞİL, GEMİLERİ ÇEKTİM"

Kadınlardan S.Ö., tanımadığı E.K.'nin kendisini cep telefonu ile izinsiz görüntü ve fotoğraflarını çektiğini belirterek, şikayetçi oldu. İlçede inşaatlarda çalışan evli ve 9 çocuk babası E.K. ise ifadesinde, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini belirterek, kadınları değil, denizdeki gemileri çektiğini söylediği öğrenildi. E.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Tekirdağ 3-sayfa Güncel Şarköy Çocuk Hukuk Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

Delololiko:

Canlı izlemek sorun değil, video çekmek sorun. Nasıl bir hastalık.

Yanıtla76306
rasim karakaya:

İşte asıl sendeki bu zihniyet hastalık. Oraya insanlar birbirini dikizlemek için değil, güneşlenip D vitamini almaya gidiyor. 40 yıldır plajdayım hiçbir aklı başında erkeğin kadınların direkt vücuduna baktığını görmedim. Sen "Ben bakanlardanım tutamıyorum kendimi" diyensin galiba?

10268
Yorumcu Davut :

hayvanlar gibi soyunup insanlar gibi muamele görmek istiyolar demekki.

4759
Metehan Eryilmaz:

Bunun ailesini çarşıda pazarda videoya alsalar sorun yok canlı da izliyorlar der herhalde.

1646
Damla Sengul:

aileni videoya çeksinler mi? hoşuna gider mi?

834
CELAL BOZKURT:

Çekmeye de gerek yok SOSYAL MELANETdedikleri bir alan var orada her şeylerini paylaşıyorlar zaten

417
Serdar:

Sorun yöresi çok bellidir. Hep aynı zihniyet

Yanıtla84118
Zübeyir Kıvrak:

NE LÜZUM VAR FOTOĞRAF ÇEKMEYE ZATE DEVLET BÜTÇESİ GİBİ HER YERDEN AÇIK VERMİŞLER SEYİR ET ÇEKİL GİT ...BİRDE İFADE VERMEYE GİDİYORSUN...

Yanıtla2983
mehmet:

anlamadığım bak ama foto çekince taciz. taciz olacak kadar açılanda sorun yok yani?:))

717
Uzman Yorumcu:

sana neee..! adam evde pozisyonları detaylı analiz etmek istemiştir belki..!

62
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title