Haberler

PMYO Öğrencileri Ders Başı Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Kırıkkale Polis Yüksek Meslek Okulu 2012-2013 eğitim yılına düzenlenen törenle başladı.

Kırıkkale Polis Yüksek Meslek Okulu (PMYO) 2012-2013 eğitim yılına düzenlenen törenle başladı. Törene katılan Vali Ali Kolat, devletin temsilcisi olan polis memurlarının kendilerine verilen yetkiyi kanunlar çevresinde kullanması gerektiğini söyledi.

Açılış törenine Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, il müdürleri ile birlikte öğrenciler katıldı. Törenin açılışında konuşan okul müdürü Yakup Şahan, insanların emniyet ve huzurunun sağlanmasında polise önemli görevler düştüğünü belirtirken, öğrencilerimize vatanını, milletini korumanın yanı sıra, insanlarımıza bir anne şefkati ile yaklaşmalarını istiyoruz. Demokratik toplumlarda polisin en temel vazifesi, sorumluluk alanlarında insanların güvenliğini sağlamaktadır. Kaliteli ve güvenlikli hizmeti almanın yeri emniyet teşkilatıdır dedi.

Valisi Ali Kolat ise polislik mesleğinin hukuk kuralları çevresinde devletin gücünü kullanmak olduğunu belirtirken, sizler silahlarınız ve düdüklerinizden aldığınız gücü vatandaşın faydasına kullanarak toplum hizmeti yapmalısınız. Devletten aldığınız bu gücü hukuka dayalı olara kullandığınız sürece işinizi iyi yapmış olursunuz dedi.

Vali Kolat, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti. Daha sonra PMYO öğrencilerine Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adnan Küçük tarafından ilk ders verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Üniversitesi Veli Korkmaz Ali Kolat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title