Haberler

Polis Memuru Evinde İntihar Etti, Eşi ve Çocukları Yıkıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Tokat'da bunalıma giren polis memuru tabancayla kendini vurarak intihar etti. Silah sesiyle uykusundan sıçrayan polisin eşi ve çocukları korkunç manzarayla karşılaştı.

Tokat'ın Turhal ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde gece saat 04.00 sıralarında bunalıma giren polis memuru tabancayla kendini vurarak intihar etti. Silah sesiyle uykudan uyanan polisin eşi ve çocukları korkunç manzarayla karşılaştı.

BAŞINDAN VURDU

Edinilen bilgiye göre, Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Alpaslan Kaya (40), girdiği bunalım sonucu evinde tabancayla kendisini başından vurdu.

KORKUNÇ MANZARA

Silah sesi üzerine uykularından uyanan Kaya'nın kendisi gibi polis olan eşi Şafak Kaya ve çocukları korkunç manzara ile karşılaştılar.

MORGA KALDIRILDI

Şafak Kaya balkondan komşulara seslenerek yardım istedi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri Alparslan Kaya'nın öldüğünü tespit etti.

Savcının ve polisin evde yaptığı incelemenin ardından Alparslan Kaya'nın cenazesi otopsi işlemleri için Turhal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Kaya 3-sayfa Turhal Tokat 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla598
dago:

denyo

Yanıtla655
OSMANLI:

Saglıklı olsa zaten intaar etmez.

Yanıtla2046
Aysima:

ALLAH taksiranı affetsin yazık etmiş kendine

Yanıtla262
Merhamet:

Yazik bu emniyet güçlerine askerlere sagliklarinda verilmeyen ilgi alaka öldükten sonra veriliyor

Yanıtla954
İNSAN:

Allah belanı versin AKP. Şehit askerin 60'' ın üzerinde olduğunu sende biliyorsun allahta biliyor. Birde namaz kılıyorsun. Allah PKK dan önce Sizi kahretsin. Basına sesleniyorum. Takip edin bu olayı. Korkudan açıklayamadılar. Yazıklar olsun.

Yanıtla1051
hak ile batıl:

imanın zayıflığı

Yanıtla3524
Devlet MaduruMobil-ANDROID:

Eylemez arkadaşım. İntihar edene Allah rahmet eylemez. Yalnız şunuda unutmayalım. Sebep olan yapan gibidir. Bu intiharlara sebep olan, polisin hayatına zerre kadar değer vermeyen yöneticilere de rahmet olunmayacaktır...

Yanıtla1144
osman:

Daha korkudan cok intihar edecekler

Yanıtla531
Adınızı Yazın:

madem intihar edecektin baari pkk lı hdp lilerin içinde yapaydın da bu milleti bi dertten kurtaraydın

Yanıtla2231
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title