Haberler

Polis Memurunun 10'uncu Kişisel Resim Sergisi

Abone Ol

Muğla'nın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Utku, 10'uncu kişisel resim sergisini Yalıkavak Beldesi'nde açtı.

Muğla'nın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Utku, 10'uncu kişisel resim sergisini Yalıkavak Beldesi'nde açtı. Hiç resim eğitimi almadan kendini geliştiren Utku, eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 15 yıllık polis memuru İsmail Utku, doğa, yaşam, atlar ve Bodrum Kalesi konulu eserlerine yer verdiği tablolarını Yalıkavak Belediyesi Tarihi Sarnıç Sanat Galerisi'nde açtı. Sergide Utku'nun, tuval üzerine yağlı boya ile yaptığı 55 eseri yer aldı. Serginin açılışını, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili İbrahim Turan ve Yalıkavak Polis Merkezi Amiri İsmail Toygun, davetlilerle birlikte yaptı.

Hayatın içindeki anları resimlerine yansıtan evli ve 2 çocuk babası Utku'nun resimleri büyük ilgi gördü. Resim eğitimi almadan kendisini geliştirerek, çalışmalarını sürdüren Utku'nun Bodrum Kalesi manzaralı, doğa ve insan çalışmaları beğenilen eserler arasında yer aldı.

Bodrum'da daha önce de sergi açan Utku, "10'uncu kişisel sergimi açtım. İnsanların kendilerini rahatlatacağı hobilerinin olması çok önemli. Resim yapmak bana çok keyif veriyor ve rahatlatıyor. Doğa ve manzara resimlerine ağırlık veriyorum" dedi. Sergi 16 Temmuz'a kadar açık kalacak. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Utku Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title