Haberler

Polis,Sünnet Olan Çocuklara Kirve Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 50 çocuk sünnet ettirildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından il gebelinde yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının sünnet ettirilmesi kampanyası kapsamında 50 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklara ise görevli polisler kirvelik yaptı.

Toplum Destekli Polis Büro Amiri Ufuk Şahin, daha önce tespit ettikleri aileler ile sürekli görüştüklerini, ailelerin her türlü ihtiyacı ile ilgilendiklerini, bu kapsamda tespit edilen ailelerin çocuklarının sünnet ettirilmesi için bir kamyanya başlattılarını söyledi. Şahin, başlattıklarını kampanya kapsamında 50 çocuğu sünnet ettireceklerini, bunun da üç gün içersinde tamamlanacağını söyledi.

Özel Çağrı Tıp Merkezi'nde sağlık memuru Hüseyin Çeşme tarafından 3 gün sürecek sünnetin ardından Emniyet Müdürlüğü'nde sünnet edilen çocuklara sünnet düğünü yapılacak. Sünnet olan çocuklara polis kirvelik yaparken, anne ve babalar görevli polis memurlarına teşekkür etti. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ufuk Şahin Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title