Haberler

Poppy Delevingne Çekimlerde Büyüledi

Güncelleme:
Abone Ol

Poppy Delevingne VERO MODA'nın yeni çekimlerinde büyüledi

Danimarkalı moda devi VERO MODA, marka yüzü olarak anlaşma yaptığı 26 yaşındaki sosyetik model ve oyuncu Poppy Delevingne ile yeni koleksiyon çekimlerini gerçekleştirdi.

VERO MODA imaj ve halkla ilişkiler sorumlusu Katja Hundrup çekimler ve konu hakkında;

"Çekim için, Poppy Delevingne'in göz alıcı canlı dişiliğinin ve mekanın daha sert hatlarının bir yansımasını yaratabilmek adına minimalist ve grafik özelliği öne çıkaran mekanlar seçtik. Poppy Delevingne resimlere, cool etkisini kaybetmeden canlılık ve dişilik katıyor. Onunla çalışmak bir zevkti ve gelecek çekimleri dört gözle bekliyoruz." dedi.

Çekimlerin gerçekleştirildiği mekanın grafik ve minimalist kurgusu yanlızca Poppy Delevingne'i tamamlamakla kalmıyor aynı zamanda Vero Moda'nın ilkbahar koleksiyonunu da çok güzel sunuyor. Poppy Delevingne, fotoğraflanan stillerin içinden çiçek baskılı slim-fit jeanler de dahil olmak üzere birkaç tane favori seçti. Baskılı jean trendi bir süredir var ve hızla güncel gardıropların ana parçası haline gelmeye başladı. Vero Moda ilkbahar koleksiyonunda baskılar daha çiçekli, daha oyuncu ve geçmiş sezonlara göre daha feminen bir dokunuş sunuyor.

İlkbahar boyunca, şık giyinebilme sanatını icra edebilmek için diğer öneriler ise; fermuarlı, streç ve sıkı dokuma kumaşlarla yapılmış ceket ve etekler ön plana çıkıyor. Her iki parçanın grafik tasarımları, ilkbaharın en büyük trendi olan siyah-beyaz kontrastını, trendi daha da ileri taşıyacak şekilde düzenliyor. Trende daha da cesurca yaklaşmak istenirse, siyah-beyaz çizgili gömlek, iki parçalı kıyafet ve jeanle giyilebilir. Hafif şifon malzeme ve zarif bir kesim, giyimi kolay bir parçaya dönüştürüyor ve anında stili güncelliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vero Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title