Haberler

Poppy Delevingne İkinci Çekimini de Bitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Poppy Delevingne Vero Moda Yaz koleksiyonu için ikinci çekimini gerçekleştirdi

VERO MODA geçtiğimiz günlerde stil ikonu ve model Poppy Delevingne ile gerçekleştirdiği ikinci kampanyasının çekimlerini tamamladı. VERO MODA 2013 yazı için yumuşak deniz ve gökyüzü manzarasına karşın keskin mimari çizgileri olan bir mekan seçti.

Cam cephelerdeki yansımalar, kadın koleksiyonu için mükemmel ortamı yaratarak doğanın insan ürünü yapılarla iç içe geçiyor gibi göründüğü görsellerde önemli rol oynadı.

Yumuşak, yazlık koleksiyon için çekim ortamı seçme konusunda VERO MODA PR ve Image müdürü Katja Hundrup şöyle dedi:

"Poppy Delevingne ve koleksiyonun gerçekten kendini göstermesini ve her resmin kendi içinde bir söylemİ olmasını istedik. Mekanın çağdaş ve modern görünümü güneşte bronzlaşmış Poppy Delevingne'e ve hayli kadınsı ve flört eden koleksiyon için güzel bir fon oldu."

VERO MODA yaz koleksiyonunun kadınsı ve flört eden yönleri çekimde çabucak favorilerini belirleyen Poppy Delevingne'in kendi notlarına da yansıdı:

PUANTİYELİ ŞORT & Neon işlemeli ÜST

"Bu görünüş gerçekten dikkatimi çekti. Bu üstü ve bu kadar sade oluşunu sevdim. Ucundaki parlak neon detayları da çok sevdim. Görünüşün ikinci kısmı Daisy Duke'dan esinlenilmiş puantiyeli seksi şorttan oluşuyor. Puantiyeler için deli oluyorum ve bu super-mini şort ilkbahar yaz için ve güneş altında uzanmak için mükemmel."

Dip-dye efektli skinny jean

"Her VERO MODA koleksiyonunda bir skinny jean oluyor ve bunlar kesinlikle benim favorim. Boyaya batırma efekti için çıldırıyorum, 80'ler hissi veriyor ve bacakta super super skinny duruyor. Mükemmel. Boyaya batırma efekti seviyoruz, değil mi?"

Ve çekimle ilgili Poppy'nin söyledikleri: "Bu benim VERO MODA ile ikinci çalışmam ve şimdiden aile gibi hissetmeye başladım. Her zaman gülecek birşeylerimiz ve keyfini çıkaracak rahat bir atmosferimiz oluyor. Bir dahaki çekimi iple çekiyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vero Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title