Haberler

Prof. Dr. Celal Şengör, 14 Mayıs seçimlerinde tarafını seçti: Benim oyum Kılıçdaroğlu'na

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü jeofizikçi Prof. Dr. Celal Şengör, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili rengini belli etti. Oyunu Sinan Oğan'a vereceğine yönelik iddiaları yalanlayan Şengör, "Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu'nadır. Başından beri de böyleydi. Bugün de bunu halkımıza ilan etmek isterim" dedi.

14 Mayıs seçimlerine saatler kala ünlü isimler bir bir oyunun rengini belli etmeye başladı. Bu isimlere son olarak ünlü jeofizikçi Prof. Dr. Celal Şengör de katıldı.

"YAPILAN DÜPEDÜZ AHLAKSIZLIKTIR"

Şengör, çektiği video ile oyunu Sinan Oğan'a vereceğine yönelik iddiaları yalanlayarak, "Sosyal medyada videolu bir açıklama paylaşan Şengör, "Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sinan Oğan Bey'i desteklediğim konusunda, Ötüken Belediyesi adı altında, benim bilmediğim bir kaynak tarafından bir yayın yapılmış. Bunun gerçekle hiçbir alakası yoktur. Yapılan düpedüz ahlaksızlıktır." dedi.

"BENİM OYUM KILIÇDAROĞLU'NA"

Oyunu kime vereceğini de açıklayan Şengör, "Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu'nadır. Başından beri de böyleydi. Bugün de bunu halkımıza ilan etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Celal Şengör Sinan Oğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Yusuf Yaşar:

Allaha çok şükür bir ateistle aynı yere oy vermiyorum diye. Yaşasın RTE

Yanıtla236590
Osman Öner:

Atatürk'ün partisinin kimlere emanet deyip eleştireceksiniz seviyesiyle alay edeceksiniz, bu seviyeye ideolojik olarak ülkeyi yine bu adama teslim edeceksiniz, sonrada dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir mi diyeceksiniz, çünkü dağdaki çobanın ideolojileri değil vatanı var,

Yanıtla139534
Haşim Örnek:

Prof. Senin gibi profesöre yazıklar olsun

Yanıtla240406
SEMİH YILDIZ:

bu adamın kılıçtaroğlu hakkındaki sözlerini bi dinleyin. yerden yere vuruyor ve şimdide ülkeyi teslim edecekmiş. gıda ile beslenmek gerek.

Yanıtla79390
MIHTAR:

"Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum size. Dedim Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık bize. Gittik gürültüye."Gerçi şengör dışkısını yediğini söyleyen biri

Yanıtla60302
Eray Korkmaz:

Nasil profesör bu daha kendi Kemal den cacik olmaz diyordu yinede Kemal diorsa bunun ilmindende süphe ederim Ben

Yanıtla625
OsmanlıMuhafızı1453:

Kemal beyle görüşüp bu adam chp lideri olamaz yazık demiştin noldu prof

Yanıtla410
İsa Hizarcı:

Tamamen oksijen israfı...

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title