Haberler

Prof. Dr. Mehmet Necmettin Atsü, İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atandı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Prof. Dr. Mehmet Necmettin Atsü, İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atandı. Atsü, önümüzdeki eğitim döneminden itibaren üniversitenin büyüme ve gelişme misyonunu ulusal ve uluslararası projelerle sürdüreceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Prof. Dr. Mehmet Necmettin Atsü'nün, İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atama kararı, Resmi Gazetede yayımlandı.

İkinci dönem Rektörlük mazbatasını, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan alan Prof. Dr. Atsü açıklamalarında;

"Önlerindeki ilk eğitim dönemi olan 2024 - 2025'ten itibaren, görevi süresince, akademik kadro ve öğrencileri kapsayan pek çok ulusal, uluslararası proje ve çalışmalar eşliğinde, İstanbul Kent Üniversitesi'nin büyüme ve gelişme misyonunu, çağdaş adımlarla, aynı kararlılıkla sürdüreceğini" ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Güncel Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title