Haberler

Proje Ödüllü 'Pendik Okuyor' Bu Yıl Da Devam Ediyor

Abone Ol

Başkan Kenan Şahin, 'Pendik Okuyor' projesinin yeni eğitim-döneminde de devam edeceğini söyledi.

Fatih Mahallesi'nde 'İlköğretim Haftası Açılış Töreni'ne katılan Başkan Kenan Şahin, 'Pendik Okuyor' projesinin yeni eğitim-döneminde de devam edeceğini söyledi. Projenin Başbakan Erdoğan'dan ödül aldığını hatırlatan Şahin; "Her alanda başarılı olmak istiyorsak sadece diplomalı gençler yetiştirmek değil, toplumun tüm kesimlerini düzenli kitap okur hale getirmemiz gerekmekte" dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin 2011-2012 yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla Fatih Mahallesi'nde bulunan Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu'ndaki 'İlköğretim Haftası Açılış Töreni'ne katıldı. Kaymakam Cafer Odabaş ve İlçe Milli eğitim Müdürü Eyüp Atasoy'un ardından konuşan Başkan Kenan Şahin, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileklerini sunarak belediyenin eğitim alanındaki destekleri hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz dönemde okulların spor salonu, ana sınıfı ve benzeri ihtiyaçları için önemli miktarda kaynak ayırdıklarını belirten Şahin, aynı destekleri öğrenciler için düzenledikleri kültür-sanat ve spor projeleri için deverdiklerini söyledi.

10 bin öğrenci için basketbol kursu devam ediyor

İlçe Milli Eğitim ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile 10 bin öğrenciye temel basketbol kursu düzenlediklerini hatırlatan Kenan Şahin, en önemli çalışmanın geçtiğimiz eğitim döneminde düzenledikleri 'Pendik Okuyor' projesi olduğunu söyledi. Projenin Yerel Yönetimler ve Gençlik' konulu proje yarışmasında dereceye girdiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildiğini yineleyen Şahin, "Pendik Okuyor bugüne kadar düzenlediğimiz projelerin en önemlilerinden biriydi. Yeni eğitim döneminde de kapsamlı bir şekilde Pendik Okuyor'u yeniden gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin her alanda başarılı olmasının yolu sadece diplomalı gençler yetiştirmekten değil, toplumun tüm kesimlerini düzenli kitap okur hale getirmekten geçiyor." şekliden konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title