Haberler

En Başarılı Lider Anketinde Davutoğlu'na Büyük Şok!

Güncelleme:
Abone Ol

Araştırma şirketi IPSOS 1 Kasım seçimleri yaklaşırken halkın nabzını ölçtü. En başarılı lider kim sorusunda verilen yanıtta ise Başbakan Davutoğlu en son sırada kaldı.

Araştırma şirketi IPSOS 1 Kasım seçimleri yaklaşırken halkın nabzını ölçtü. Şirin Payzın ile Ne Oluyor? programına katılan Ipsos Türkiye Başkanı Vural Çakır, son araştırmalarından çıkan çok çarpıcı sonuçları paylaştı.

DAVUTOĞLU'NA BÜYÜK ŞOK

Pek çok sorunun yöneltildiği araştırmada, en dikkat çeken kısım, "En başarılı bulduğunuz, en vizyon sahibi olduğunu düşündüğünüz lider kim?" sorusuna verilen yanıtlar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birinci sırada yer aldığı listede Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş'ın da gerisinde en son sırada kaldı.

Araştırma, IPSOS Sosyal Araştırmalar Enstitüsü tarafından 1309 kişi üzerinde, çift yönlü hata payı yüzde 2.5 olmak üzere yüzyüze bilgisayar destekli soru anketi tekniğiyle gerçekleştirildi.

İşte araştırmadan çıkan çarpıcı sonuçlar...












Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Şirin Payzın Türkiye Ipsos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (336)

Deli kadir:

Hdp nerden 4 cu oluyor ne yapmis devlet icin basarili Cok sacma sadece pkkya vur demekten baska sahte bir yapiya sahip

Yanıtla16120
gokturk:

Oylar akp ye

Yanıtla7955
Deli kadir:

HDP BIR TEROR HDP BIR PKK YALAKASI.DEVLET ICIN VATAN ICIN NE HAYRI OLDU YAPMAYIN ALLAH ASKINA

Yanıtla3891
CANIM TÜRKIYEM:

Bu anket vatana ihanet edenlerin anketi itibar etmeyin.

Yanıtla4674
Muş Ovası 49Mobil-ANDROID:

Bu anket kesinlikle bizleri yani Anadolu halkını yansıtmıyor. Pkk taşeronu Demirtaş kime ve neye göre daha başarılı ki Davutoğlu'ndan? Adam öldürme ve kaos dışında ne yaptı HDP.. CHP laiklik diye diye dinimiz islama tahammül edemediğini göstermedi mi defalarca.. MHP herşeye HAYIR diyerek ülkenin hükümetini, bakanlıkları HdPkkya eliyle teslim etmedi mi.. Yüzde yüz doğrudur diyemem hiç bi partiye ama ne olursa olsun yine de mevcut siyasette en dürüst, halka karşı en iyi parti gene Ak Parti.. Davutoğlu'nu sevsenizde sevmeseniz de biz durduğu hak taraftan dolayı ALLAH RIZASI İÇİN ONU SEVİYORUZ. Tamam mı sahte anketçi.!

Yanıtla15100
nevim genc:

Bu Kadinin ne yapmak istedigini cok iyi biliyorum. Bu Kadin HDPnin, bütün Ateistlerin, Yahudilerin, Hristiyanlarin ve islam dininden cikmis bütün Etnik Kimliklerin Partisi olmasini istiyor. Bunlar Anadoluda Müslümanlara karsi HDP ile güclü islam düsmani karsi Güc olusturmak ve bu sekilde Anadolu ve Ortadogu´da Müslümanlari yok etmek islamdan cikarmak istiyorlar Yönetimi alarak. Anadolunun Müslümanlarini buradan uyariyorum, Cocuklariniza sahip cikin, Kuran`nin Mealini ne olur ögretin yalvariyorum

Yanıtla4110
Yas 35:

Şirin Payzinin ilgisini çeken anketten nolur?

Yanıtla2770
TÜRKİYE CUMHURİYETİ:

BU PKK LILARI TELEVİZYONA ÇIKARAMIYORUM DİYEN VATAN HAİNİ DEYİLMİ BAŞLADILAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DİBİNİ OYMAYA KILIÇDAROĞLUNUN EN BÜYÜK BAŞARISI PKK SÖZCÜLÜĞÜ YAPMASIDIR BAYKALI ŞANTAJLA GENEL BAŞKANLIKTAN İNDİRMESİDİR MİLYON DOLARLIK REZİDANS ALMASIDIR BİRDE ZAMANINDA SSK YI BATIRMASIDIR BAŞKA NE BAŞARISI VARMIŞ TABİ VATAN HAİNLERİNE GÖRE ÜSTÜN BAŞARILI

Yanıtla3659
He hee:

Ulan yazdigina once sen inan.. angut

02
KUKLA:

AKEPEYE OY YOK.

Yanıtla4141
Tüm 336 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title