Haberler

Putin, Askeri Selamlamadan Önce Ezber Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Putin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kendisi için düzenlenen askeri tören öncesi cebindeki notu çıkartarak "Merhaba asker" sözünü ezberledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karşılama töreni düzenledi. Rus Lider, tören kıtasını denetlemeden hemen önce "Merhaba asker" sözünü cebinden çıkarıp okudu.

Özel uçağı ile saat 13.08'de Ankara'ya gelen Putin ve beraberindeki heyeti, Esenboğa Havalimanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile Rusya Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.

ERDOĞAN KAPIDA KARŞILADI

Uçaktan indikten sonra tören kıtasını selamlayan Putin, Şeref Salonu'na girmeden aprona getirilen özel aracına binerek, konvoyu ile havalimanından ayrıldı. Ankara'da ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret eden Putin için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karşılama töreni düzenlendi.

ASKERİ DENETLEMEDEN ÖNCE EZBER YAPTI

Putin, tören kıtasındaki askerleri denetlemeden önce küçük bir ezber yaptı. Cebinden çıkardığı kağıtta yazan "Merhaba asker" sözünü okudu. Daha sonra turkuaz halıda gür bir sesle askerleri selamladı.

Törenin ardından, Putin ve Erdoğan baş başa görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giriş yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

niksarlıMobil-ANDROID:

devletin şanina yakisir bir saray ve karsilama

Yanıtla628
yine de AKPMobil-ANDROID:

dünya sana hayran sayın Cumhurbaşkanım.Allah seni saptirmasin.

Yanıtla818
papas tiryakis:

putin yunalilarin dostudur, türklerin degil, , bunu kabul etmelisiniz. .

Yanıtla145
tan hamdiMobil-ANDROID:

hakikaten amerikalılardanda israil şerefsizindede iyidir

Yanıtla214
07 Mobil-ANDROID:

yorumlara bak neyimiz eksik be Moskova’dan AKSARAY IMIZ var işte övünülecek yerde, yere vuruyonyuz ayıp ayıp sizde hiç TÜRK kanı yokmu devlet erkanıdır küçük mü düşelim diğer ülkelere ye kürküm ye zamanıdır ayrıca BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ ne yakışır BÜYÜK USTAYA YAKIŞIR

Yanıtla58
hesMobil-ANDROID:

putin in evindeki esyalar orta halli bir turk ailesinden bile daha kotu bizimki saraylarda ama kirada oturdu yillarca yazik dimi

Yanıtla74
doğrucu01Mobil-ANDROID:

SAYİN ERDOĞAN DEMISTIKI ''FİLDİŞİ KULELERDE HALK YÖNETILEMEZ"...PEKI AKSARAYLARDA NE KADAR YÖNETILIR???

Yanıtla73
mehmet gazi yilmazMobil-ANDROID:

haydi sayin PUTIN rte deki amerikafobi sini siringa ile çek adamlik ve devlet baskani nasil yapilir oyret,,,

Yanıtla54
tatar abi:

bu adamı sarayda ağırlamak ukranyaya hakaretir kırıma tatarlara ihanetir mazlum dünyanın neresinde olursa olsun mazlumun yanında olmaktır erdemlik çıkarın peşinde mazlumun kanına girenlerle kol kola olmanın yanında olan çıkarcılar yazıklar olsun size ben mazlumun düşmanının yanında tok olacagıma mazlumun yanında açkalmayı binkere tercih ederim

Yanıtla43
boldy traitor:

ADAM TÜRKÇEYİ ÇOK İYİ BİLİR:BAŞKA BİR ŞEYE BAKMIŞTIR. İYİ TANIRIM

Yanıtla23
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title