Haberler

Ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul'dan 'acemi şoför' şakası

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, trafikte cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek için lüks otomobil markasıyla bir video hazırladı. Markanın danışmanları ile kimliğini gizleyerek test sürüşüne çıkan Erenkul, acemi şoför şakası yaptı. Danışmaların yüreğinin ağzına geldiği o anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

Türkiye'nin en genç kadın ralli şampiyonu unvanını elinde bulunduran Burcu Burkut Erenkul, 8 Mart'ta özel trafikte cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek için lüks otomobil markasıyla birlikte eğlenceli bir video hazırladı.

DANIŞMANLAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Kimliğini gizleyerek markanın 3 satış danışmanı ile test sürüşüne çıkan Erenkul, sürüş sırasında acemi şoför izlenimi yarattı. Aracı sürdüğü ilk dakikalardan itibaren acemi gibi davranan rallici, çok geçmeden araçla drift atmaya başladı. O sırada Erenkul'un kimliğinden habersiz paniğe kapılan satış danışmanları, neye uğradığını şaşırdı.

ALKIŞLARLA KARŞILANDILAR

Yaşattığı kısa süreli panik sonrası şakayı sonlandıran Burcu Burkut Erenkul, kendisini tanıtarak videoyu eğlenceli bir sonla tamamladı. Erenkul ve satış danışmanları, dönüşte markanın temsilcileri tarafından alkışlarla karşılandı. Sosyal medyada paylaşılan video milyonlarca kez izlenirken, Erenkul ise kullanıcılardan takdir topladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Burcu Burkut Erenkul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

1921:

evet kadinlar biraz yavas kullaniyor, seri degiller ama dusunsenize yollarda hep kadin var, ne birbirinin ustune kiran hanzolar olur, ne de niye bana yol vermedin diye levye ile aractan inen barzolar olur, kadinin oldugu her yerde naiflik vardir

Yanıtla12
Mert:

Cinsiyetçilikle ne alakası var canım kadınlar araba kullanamıyor hepsi bu nasıl erkekler yemek yapamıyorsa :P (şaka şaka sinirlenmeyin)

Yanıtla03
Ömer:

porsche taycan. . . elektrikli ama . . . ne tadi olacaksa elektrikli taycanin

Yanıtla11
yyyy:

yalnız 50li yaşlardaki adam sonlarda çok eğleniyor drift atarken izlerken ben güldüm eğlenmesine sanki ben eğlendim :)

Yanıtla01
RACO:

cinsiyet ayrımcılığına hayır diyoruz kadın erkek eşit diyoruz ama kurumlarda bir bayan dosyayı bile taşımıyor veya dışarı işi olunca gitmiyor bütün işleri erkeklere yıkıyolar ama aynı maaşı alıyolar bunuda kaldırsınlar madem eşitlik var herkes ayrım yapılmadan her işi yapsın doğrumu??

Yanıtla01
okur:

Çok hoşuma gitti, ihtiyacımız var böyle güzelliklere.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title