Haberler

Ramazan Öncesi Nikah Bereketi

Güncelleme:
Abone Ol

Başkan Yusuf Uzun haftasonları da sık sık nikah törenlerine katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

Gelenekleri ile dayanışmanın ve toplum yapısının en belirgin yansıması olan düğün törenlerinde Beylikdüzü Belediyesi çiftleri yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oluyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun haftasonları da sık sık nikah törenlerine katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oluyor. Başkan Uzun, ilk programında Esenyurt Nikâh Salonu'nda Gerçek Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tarakçı'nın oğlu Can Tarakçı ile hayatını birleştiren Demet Polat'ın nikah törenine katıldı. Kıyılan nikâhta Başkan Uzun ile birlikte AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer nikah şahitliği yaptı.

Başkan Uzun, nikâh töreninin ardından Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı Hatice Şimşek'in kızı Ayşegül Şimşek ile Sonay Güzeler'in nikahını kıyarak mutluluklar diledi. Başkan Yusuf Uzun, "Yaşamınız boyunca sıkıntı, keder sizlerden hep uzak olsun ancak hayatta çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Şu anki gibi el ele vererek birbirinizin ayağına basmadan tüm sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz" dedi.

Başkan Yardımcısı Sert, Göztürk Ve Kara Ailelerinin Mutluluğunu Paylaştı

Kayaramada gerçekleştirilen düğünde Göztürk ve Kara ailelerini yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Tahir Sert, çiftin nikâhını da kendisi kıydı. Sert'in kıydığı nikâhta, Milletvekili Ahmet Nurettin Aydın ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da şahitlik yaptı. Nikâhın ardından Sert, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Castle Restoran'da gerçekleştirilen düğünde Kıroğlu ve Muştu ailelerini yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Yeşil, çiftin nikahını da kendisi kıydı. Nikah cüzdanını geline veren Yeşil, nikahın ardından çiçeği burnunda çifti tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Tahir Sert Esenyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title