Haberler

Rapçi Khontkar'a uyuşturucuya özendirme ve bulundurma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Rapçi Khontkar 'uyuşturucuya özendirme ve bulundurma' suçlamalarından yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Khontkar karar için "Hukuka aykırı bir karar" yorumunu yaptı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'de yaşayan ve Khotkar adıyla bilinen Rap müzik sanatçısı Onur Dinç'i 'uyuşturucuya özendirme ve bulundurma' suçundan dolayı gözaltına almıştı. Cezaevine gönderilen rapçi Khontkar, yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

SOSYAL MEDYADAN KARARI DUYURDU

Sosyal medya hesabından mahkemenin kararını duyuran Dinç, "Bugün yaptığımız müzik yüzünden yargılanışımızın son duruşması vardı... Mahkeme anayasal özgürlüğümü ihlal eden hukuka aykırı bir karar verdi... 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldık..." ifadelerini kullandı.

Rapçi Khontkar'a uyuşturucuya özendirme ve bulundurma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

SOSYAL MEDYADA HASTAG OLMUŞTU

Rapçi Khontkar'ın aldığı cezanın ardından sosyal medyada etiket çalışması yapıldı. 'Uyuşturucuya özendirme ve barındırma' gibi suçlardan daha önce hapis yatan Dinç'in aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezasına tepki olarak #freekhontkar şeklinde etiket açıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Emniyet Müdürlüğü Onur Dinç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

reisçi42:

keşke müebbet yeseydin din düşmanı seni, senin gibiler yüzünden deprem oluyor

Yanıtla203
Eaxel:

Kardeş Bi yürü git senin gibi yobaz düşünceye sahip insanlar yüzünden de ülke olarak gelişemiyoruz

11
KONYALI:

KONYALISIN LAN MAL:))

11
tugra:

ÇOK İYİ bu tiplere az bile verilmiş atın hepsini. hepsi uyuşturucu kullanıyor

Yanıtla1310
#FreeHıpHop:

Birazcık araştırın derim ben arkadaşlar ;) Böyle haberlerde gördüğünüz kadar değil emin olun ;) şu adamın hikayesini okuyun sonra böyle yorumlar atın ;) herşey fotoğraftaki gibi değil. . neslican içinde ''prim için kanser olduğunu söylüyor'' dediniz . . nasıl bir millet nasıl bir yürek bu . . şarkısını dinlemeden adamın saçından yola çıkarak bu damgayı yemesi çok üzücü. . bravo. .

Yanıtla812
tug:

sende aynı kafadan oldugun icin yumurta yumurtaya benzer

53
ÖN YARGI!!!:

TİPİ DÜZGÜN OLMADIĞI İÇİN NEDEN ÖN YARGILI DAVRANIYORSUNUZ İNSANLARI TECAVÜZ EDEN, ÖLDÜREN, SOKAKTA İÇEN İNSANLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE CEZA VERİLMİYOR SADECE ŞARKILARI BUNDAN İBARET OLDUĞU İÇİN HAPİS CEZASI YİYOR HERKESİN AKLI VAR KENDİ İRADESİ OLMADIĞI SÜRECE ÖZENME GİBİ BİR İHTİMAL OLMAZ HERKESİN KENDİ İRADESİNE BAĞLI GERÇEK SUÇLULARA CEZA VERİN.

Yanıtla614
ne farkeder:

alayı müptezel bunların. ön yargı yok. sanatçı diye ona da mı dokunulmazlık versinler. popülerliği gün geçtiikçe artan RAP müzikte uyuşturucu kelimesinin geçmesi problem. çoluk çocuk dinliyor. uyuşturucuyu normal karşılıyor. uyuşturucu içip ölüyor. arkadaş çevresine yayıyor. toplum eldennnnn gidiyorrrr. özüne dön böyle şeyleri normal karşılama. duyarlı ol ÖN YARGISIZ İNSAN.

54
Sevgi:

Bu ve bunun gibiler şeytana hizmet eden şeytanın çocuklarıdır atın bunları zindanlarda çürüsünler.

Yanıtla136
F16:

Müzik yüzünden demez mi birde. Ay ne kadar masumsuuuuunnn. Beter olun emiiiiii

Yanıtla108
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title