Haberler

Refahiye'deki Patlama

Abone Ol

Erzincan Valisi Selman Yenigün, Refahiye ilçesinde, sivil aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 2 uzman çavuşu hastanede ziyaret etti.

Erzincan Valisi Selman Yenigün, Refahiye ilçesinde, sivil aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 2 uzman çavuşu hastanede ziyaret etti.

Vali Yenigün, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri süren uzman çavuşlar İbrahim İpek ve Halit Demirci'yi ziyaret edip, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Yenigün, yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, olayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Sabah 06.35 sularında ilimiz Refahiye ilçesi Akarsu Karakolu'nda görev yapan iki uzman arkadaşımız kendi özel araçlarıyla İl Jandarma Komutanlığı'na gelmekte iken, Akarsu Karakolu ile ana yol arasındaki, ana yola yakın bir bölgede el yapımı patlayıcı dediğimiz, uzaktan kumandalı bir patlayıcıyla olduğunu değerlendirdiğimiz bir mayına, patlayıcıya maruz kalıyorlar. Bu esnada iki uzman çavuş arkadaşımız hafif yaralanıyorlar. Aracın ön tarafında hasar var, derhal ambulanslarla hastaneye getiriliyorlar, burada gerekli müdahaleler yapılıyor. Her ikisinin de omur bölümünde hafif kırıklar var, bir arkadaşımız kırıklarla ilgili ameliyata alınacak. Diğer arkadaşımız daha hafif, hayati tehlikeleri şimdilik görülmüyor, hekim arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre. İl Jandarma Komutanımız, olayın nasıl gerçekleştiğini kesin olarak tespit etmek, arama tarama faaliyetleri ve operasyon yapmak üzere bölgedeler."

Refahiye-Sivas karayolunun 22. kilometresinde Akarsu köyü istikametinde, sivil aracın geçişi esnasında meydana gelen patlamada, uzman çavuşlar İbrahim İpek ve Halit Demirci yaralanmıştı.

Muhabir: Barış Yalçınkaya

Yayıncı: Cemal Coşkun - ERZİNCAN

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim İpek Refahiye Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title