Haberler

Aday Gösterilemeyen CHP'li Vekil: Peçete Gibi Kenara Atıldım

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'li Milletvekili Refik Eryılmaz, tekrar aday gösterilmemesine tepki gösterdi. Eryılmaz, "Bir peçete gibi buruşturulup kenara atılmayı kabul edemem" dedi.

Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, 7 Haziran Genel seçimleri için tekrar aday gösterilmemesine tepki gösterdi. Eryılmaz, "Her şey, koltuk değildir. İnsanların onuruyla, gururuyla oynanmaması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

"17 YILDIR ÜYESİ OLDUĞUM CHP'DEN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIM"

Eryılmaz, "Dün itibariyle 17 yıldır üyesi olduğum CHP'den istifa etmek zorunda kaldım. Gelen baskı ve talepler üzerine Hatay'dan bağımsız aday olarak başvuru yaptım" dedi.

"BİR PEÇETE GİBİ BURUŞTURULUP KENARA ATILDIM"

CHP'ye uzun yıllar hizmet ettiğini belirten Eryılmaz, "Bir peçete gibi buruşturulup kenara atılmayı da kabul etmek mümkün değildir. Taban da halk da kabul etmiyor. Büyük bir öfke içinde" dedi.

"HER ŞEY KOLTUK DEĞİLDİR"

Neden aday yapılmadığını, listeye alınmadığını bilmediğini belirten Eryılmaz, kendisine bu izah yapılsaydı, böyle bir tepki göstermeyeceğini söyledi. Neden liste dışı kaldığını merak ettiğini sordu.

Eryılmaz, "Her şey, koltuk değildir. İnsanların onuruyla, gururuyla oynanmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Refik Eryılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ALPEREN:

listeye giremeyince partiye saldırılar başlıyor, seçilince iyi. . . seçilmeyince kötü. . . ülke zor bir dönemden geçerken bu kişinin şahsi çıkarlar gütmesi kabul edilemez.

Yanıtla96
hasret to Mobil-ANDROID:

17 yilin bos gecmis malesef vekil olurken iyi vekil olmayinca istifa ediyorsun yaziklar olsun sana ben 50 yildir bu partiye oy veriyorum hic bir cikar beklemeden uzuldugum benim oyumla sizin gibileri mecliste keyf catmaniz

Yanıtla87
.....Mobil-ANDROID:

hersey koltuk degilse seçilmediysen saygi gösterebilirsin ve susabilirsin buda bir elestiri şeklidir

Yanıtla53
a s:

chp hep iyiydi şimdi sen yoksun diye kötü oldu gelenlerde hatayda ikamet ederler bunu bilmen gerekiyor

Yanıtla11
zzzzzzzmobilWeb@haberler.com:

bağımsız gir kazanırsan chp geri kabul eder nasılsa

Yanıtla01
v Mobil-ANDROID:

şekilden en büyük chp idi degilmi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title