Haberler

Reyhanlı'ya Şehit Ateşi Düştü

Abone Ol

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde, sabah saatlerinde ekmek almaya giderken otomobiline açılan ateş sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Muhammed Sait Çelik’in Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde, sabah saatlerinde ekmek almaya giderken otomobiline açılan ateş sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Muhammed Sait Çelik'in Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hacı Nuri Ünal ve Emniyet Müdürü Mustafa Özkan sağlık ekipleri eşliğinde şehit uzman çavuş Muhammed Sait Çelik (25)'in babası Yusuf ve annesi Necla'ya şehadet haberini verdi.

Haberi alan yakınları şehidin baba evine geldi. Bu arada şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit uzman çavuş Muhammed Sait Çelik'in evli ve bir erkek çocuk babası olduğu öğrenildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Sait Çelik Reyhanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

CEMİL MERİÇ:

ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANIN CENNET OLSUN ŞEHİDİMM. GERİDE KALANLARA ALLAH SABIR İHSAN ETSİN. ALLAHIM BU ATEŞE BİR SU VERSİN DE ANALAR AĞLAMASIN.

Yanıtla05
ahmet:

mekanın cennet olsun inşallah

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title