Haberler

Rihanna'nın Twitter'da Takip Ettiği Bursalı Genç

Güncelleme:
Abone Ol

Twitter'da milyonlarca takipçisi olan Rihanna, 994 kişiyi takip ediyor. Ünlü yıldız, takip ettiği isimlere Bursa'da ikamet eden Ege Tanman'ı ekledi.

Bütün dünyanın severek dinlediği ünlü şarkıcı Rihanna, twitter hesabında Ege Tanman'ı takibe aldı. 33 milyon 990 bin takipçiyle dikkat çeken Rihanna, 994 kişiyi twitter hesabından takip ediyor.

"TEŞEKKÜRLER KRALİÇE"

Ünlü şarkıcı bu isimler arasına bir Türk gencini ekledi. Bursa'da ikamet eden Ege Tanman, ünlü şarkıcıya, "Teşekkürler kraliçe, bu benim en mutlu günüm. Seni seviyorum" mesajını gönderdi.

DİZİDE OYNAYACAK

16 yaşındaki Tanman'ın Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldığı ve şimdilerde de yeni başlayacak bir dizide konuk oyuncu olarak oynayacağı öğrenildi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rihanna Twitter Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

malle@ehrd.dr:

bu çocuk bu kafayla kesin ülkeyi halen atatürk ün kurtardığını sanıyordur. amele, daha gerçek adının KAMAL olduğundan bile haberi yoktur. beyni yıkanmışlar sürüsü

Yanıtla3215
Asabinitronos39@gmail.com:

Harbi malsınız hepiniz..

00
Kirpijank.ozcelik@gmail.com:

Hırsız baş badem ve oğulları kurtarmıştı değilmi?

00
bassdfg@e3.de:

adını duyunca korktuğunuz bu nedele haindi diye iftira attığınız ÇERKEZ ETHEM kurtadı.. sen anlamazsın beyin yok çünkü

00
malle@er.com:

vay çocuğa bak cenneti garantiledi.... amele, en mutlu günüymüş.şeytan sizi iyi oyalıyor. öldüğünüzde göstercekler rihanna yı rahat olun

Yanıtla2423
richard dawkingdsf@hotmail.com:

şeytan meytan hikaye boşver bu işleri :)

00
akılkdkd@ekeke.com:

öldüğünde görürsün hikaye mi değil mi, atan da inanmıyordu, toprak kabul etmedi, ibret alsanız ama nerde sizde o akıl

00
hırsızın koyunusdf@hotmail.com:

AHAH sadece gömerekmi defin olduğunu düşünüyorsun amerikada cesetlerden hediyelik eşya yapıyorlar binlerce ısıda yakılarak yani boş beyini zorla dolduramazsın hırsızlık arsızlık kelle kol bacak kesme hepsi sizde :)

00
akıll@e.de:

yok onu yapanlar müslüman numarası çeken yahudiler. islamla alakası olmayan kişiler yani amele

00
kuzu kuzu neeeesdf@hotmail.com:

yok yok onu yapan sizsiniz cezaevindekilerin yüzde yüzüde aynıı dindensiniz bu nasıl birşeysw hırsızı savunacam diye helali haramı doğruyu yanlışı unuttunuz ha hayatınız böyle hırsızı arsızı rüşvencisi tecavüzcüdü hepsi elh Müslüman ama ben doğru süzgün bunlardan uzak ahlaklı bir yaşam sürsem bile dine iananmadıgım için cehennemliğim sen ölen insanların arkasında hakret ediyorsun sonrada gerçekte böyle değil ama hepinizin yaptıgıda bu

00
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title