Haberler

Karadeniz İnsanı Yeter ki İstesin

Güncelleme:
Abone Ol

Rizeli inşaat ustası Hüseyin Yıldırım canı sıkılınca denizden 3 km uzaklıkta ki evinin bahçesinde bir balıkçı teknesi yapmaya başladı.

Rize'nin Derepazarı ilçesi Fıçıcılar Mahallesi'nde inşaat ustalığı yapan Hüseyin Yıldırım can sıkıntısından aklına gelen bir fikirle denizden 3 kilometre uzaklıktaki evinin bahçesinde balıkçı kayığı yapmaya başladı, Hüseyin Usta yaptığı kayığı tamamladığında yüzme bilmediği ve denizden korktuğu için bir balıkçıya vermeyi düşündüğünü söyledi.

PROJE KENDİSİNE AİT

Rize'nin Derepazarı ilçesi Fıçıcılar Mahallesi'nde ikamet eden 55 yaşındaki Hüseyin Yıldırım isimli inşaat ustası, aklına esince denizden 3 kilometre içeride bulunan evinin bahçesinde balıkçı kayığı yapmaya başladı. Yüzme dahi bilmeyen ve bu nedenle denizden uzak duran Yıldırım, buna rağmen yapımına başladığı kayığı tamamlayıp bitirdiğinde ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyor. Hayatında ilk kez kayık yaptığını belirten inşaat ustası, projesi kendisine ait olan kayıkla ustalara taş çıkarıyor.

"AKLIMA KAYIK YAPMA FİKRİ GELDİ"

Yıldırım, konu ile ilgili açıklamasında, "Ahşap işlerinden anlarım. Bir arkadaşım benden kayıklarda kullanılan bir parçayı kesmemi istedi. Verdiği ölçülerle parçayı kestim. Sonra aklıma bir kayık yapma fikri geldi. Önce balıkçı barınağına gidip kayıkları inceledim. Kafama göre bir proje hazırladım. Evimin bahçesi daha müsait olduğu için deniz kenarında değil de burada bunu yapıyorum. Yüzme bilmediğim için denizden uzak duruyorum. Deniz beni tutar. Kesinlikle denize açılmam. Bunu tamamlandığında ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyorum" dedi.

"BİZ FATİH'İN TORUNUYUZ"

Yıldırım, denizden uzakta yaptığı kayığı tamamlandıktan sonra denize ulaştırmakta güçlük çekmeyeceğini belirterek, "Her yer yol. Fatih koca gemileri karadan yürütüp Bizans'ı yerle bir etti. Bunu denize indirmek zor olmayacak. Biz Fatih'in torunuyuz. Kolaylıkla bunu denize indiririm" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldırım Karadeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

şehmus aşkansgs-lale@hotmail.com:

aklına ve ellerine sağlık allah işini rast getirsin.

Yanıtla129
keci koyuncukoyuncu@hotmail.com:

Demek fatih kayak ve gemi ustasiymis, haberimiz yokmus :) Beyni yikanmis bir milletin ezberden sözlleri malesef.!

Yanıtla153
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

LA KEÇİ KOYUNCU hem haberi okuyon kendin hoşlanıyon ne biçim adamsın la ne içtin sabah sabah FATİH dediğin adamın KURAN-I KERİM yer alıyor sen neyin peşindesin..sende yıkanacak beyinde kalmamış ne yazıkki :))

00
kürta@d.com:

arkadaş gerçekten bazı insan ların beyni yıkanmış @YURDDAŞ söyle bana KURAN-I KERİM in hangi ayetinde fatih sultan mehmedin adı geçiyor ayıp ayıp be KURAN-I KERİM i kendine göre değiştirdiğine göre utanmasanız dünyayı türkler yaratmış diceksiniz haşa

Yanıtla412
KÜRT MUROmuratcelik2011@googlemail.com:

sen nerden fatihin kurani kerim de yazili oldugunu cikartin simdi bu adam hic bir sey o yönden söylemed. ISTE sizin gibi insanlar !! bak keci bilmem neyi aynizini senin gibi diyor iste yani sizin gibi insanlarin yüzündeN HERSEY ORTAYA CIKIYOR PISLIKTEN BIR BASKA SEY DEYILSINIZ

00
kürta@j.com:

az önce yazdığım yorum niye yayınlanmadı bilmiyorum sana çok güzel bir cevap vermiştim ama neyse kısa ve öz yazayım @yuddaş ın yorumunu oku söyleyip söylemediğini görürsün 2.si ben yazsam yayınlamazlar sen yazmışsın yayınlamışlar bir zahmet aynaya bak söylediğinin kim olduğunu görürsün

00
A.MERTarifmert172008@hotmail.com:

Helal sana be kardeş fatihin torunları olduğnu hatırlatıyorsun unutmadın için teşk.kolay gelsin

Yanıtla211
alisararinca@hotmail.com:

Kayığı ustası olan herkes yapıyor bunun neresi haber. bende aklıma gelince evin bahçesini temizliyorum. maksat eve yardım

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title