Haberler

"Robinson ve Cuma" ile "İntifada" Sahnede

Güncelleme:
Abone Ol

Karınca Çocuk Tiyatrosu ve Ankara Ekin Tiyatrosu Kırklarelililer ile buluşuyor.

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli'nin Kurtuluşu kapsamında "Robinson ve Cuma" ile "İntifada" adlı tiyatro gösterimlerini Kırklarelili vatandaşlar ile buluşturuyor.

10 Kasım Kırklareli'nin Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosunun gösterime sunduğu "İntifada" adlı tiyatro, 11 Kasım 2012 Pazar günü Kırklareli Üniversitesi Rektörlük binasında saat 20.00'de tiyatro severler ile buluşacaktır.

Küçük çocukların ilgi ve merakla izleyeceği, Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından gösterime sunulan "Robinson ve Cuma" adlı tiyatro oyunu ise 3 seans olarak, 11 Kasım 2012 Pazar günü Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Binasında saat 12.00, 13.30 ve 15.00'te gösterime sunulacaktır.

Kırklareli Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında ilkokullara ücretsiz davetiyeler gönderilmiş olup, "İntifada" adlı tiyatro gösteriminin davetiyeleri Belediye Başkanlığından temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Ekin Tiyatrosu Kırklareli Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title