Haberler

Römork Devrildi: 3 Kardeşten Biri Öldü, 2'si Ağır Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da bir baba, 3 çocuğunu traktörün römorkuna bindirerek tarlaya gittiği sırada araç, DSİ'ye ait sulama kanalına düştü.

Adana'da Seyhan ilçesinde yaşanan olay, Karakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Evden tarlaya gübrelemeye giden Bayram Yılmaz, çocukları Berat Yılmaz (9), Resul Yılmaz (13) ve Mehmetcan Yılmaz'ı (15) da yanına aldı. Çocuklar, traktörün römorkunda bulunan gübre çuvallarının üstüne oturdu. DSİ'ye ait sulama kanalının yanındaki yoldan ilerleyen Bayram Yılmaz, karşı şeritten gelen otomobile yol verdiği sırada traktörün direksiyon kontrolünü kaybetti. Sulama kanalına düşen traktörün römorku ters dönerken, römorkta bulunan kardeşler, gübre çuvallarının altında kaldı.

KARDEŞLERDEN BİRİ KURTARILAMADI

Baba Bayram Yılmaz'ın ve vatandaşların yardımıyla çuvalların altından çıkartılan Yılmaz kardeşler, ambulanslarla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Resul Yılmaz, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Berat Yılmaz ve Mehmetcan Yılmaz ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ACI TESADÜF

Bu arada, Bayram Yılmaz'ın kızı Hümeyra Yılmaz'ın da geçen sene DSİ'ye ait sulama kanalının aynı noktasında boğularak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hümeyra Yılmaz Karakuyu Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

ibrahim kayaibrahim_25_kaya@hotmail.com:

allah rahmet etsin

Yanıtla00
adanalıuyumaz_5155210@hotmail.com:

kadere bak. çok acı keşke bakmasaydım ( allah rahmet eylesin )

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title