Haberler

Haber sunucusu "Ayaklanmaya sebep olmayın" dedi, RTÜK Başkanı Şahin fena patladı

Güncelleme:
Abone Ol

Haber sunucusu Gülbin Tosun, sokak hayvanlarının uyutulmasını da içeren kanun teklifine tepki göstererek, "Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" ifadelerini kullandı. Tosun'un sözlerine tepki gösteren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Haber sunucusu olan birinin devlet yetkililerini tehdit etmesi haddi değildir" dedi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, haber sunucusu Gülbin Tosun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek sosyal medya hesabından yaptığı "Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" açıklamasına ilişkin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haber sunucusu 'Öldürtmeyeceğiz' dedi, RTÜK Başkanı Şahin'den yanıt gecikmedi

"AYAKLANMA TEHDİTLERİNDEN KAÇINMAK ELZEMDİR"

Şahin, "Evrensel basın değerleri nazara alındığında halkın geneline yayın yapan medya mensupları, özel yaşamlarında da tavır ve davranışlarıyla örnek olmak durumundadır. Görev alanları dışında olsa bile sosyal medya mecralarında halkı olumsuz etkileyebilecek, vatandaşlar arasında gerginlik oluşturabilecek yaklaşımlar kamuoyu adına görev yapan basın mensuplarına yakışmaz. Halkın çoğunluk oyuyla seçilen iktidara karşı ayaklanma tehditleri veya vatandaşlarımızı galeyana getirebilecek bilinçsiz yaklaşımlardan kaçınmak elzemdir. Haber sunucusu olan birinin devlet yetkililerini tehdit etmesi haddi değildir" ifadelerini kullandı.

Haber sunucusu 'Öldürtmeyeceğiz' dedi, RTÜK Başkanı Şahin'den yanıt gecikmedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Ebubekir Şahin Gülbin Tosun Politika Güncel Dünya Medya Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

BOZKURT_07 null:

sayın RÜTÜK başkanı yıllardır tvlerdeki saçma sapan örf ve adetlerimiz ters yemek programları, evlilik programları, sabah kuşağı programları içinde aynı hassasiyeti göstereceği günü merakla bekliyoruz ??

Yanıtla44329
?í???:

aynı şey mi bro??¿

9662
Hasan Demirtas:

özgür basın böyle konuşur.bu sunucuya bir sabah yürüyüşü lazım kopeklerin aç olduğu zaman.

Yanıtla60154
VEFA:

Sunucunun ifadesindeki kasıtın sokak köpeklerinin öldürülmesine yönelik yasal düzenlemeye halkın büyük bir tepkisinin olduğu ve bu tepkiyi de sokaklara inerek DEMOKRATİK bir şekilde gösteri ve toplantılar yoluyla kitlesel olarak dile getirecekleri, iktidarın bunu yok sayamayacağını anlatmaya yönelik olduğu açıktır. RTÜK artık İKTİDARIN.ŞOVALYELİĞİNİ YAPMAYI,SANSÜRÜ BIRAKMALI, özgür basın, haber alma hakkı, fikir ve ifade hürriyetine saygı göstermelidir!... .

Yanıtla10379
Bidüşün:

Demokrasi sokakta değil sandıkta uygulanır, sokakta uygulanan demokrasi değil anarşi dir, herbokolog vefa efendi

449
süleyman koç:

halkın büyük kesimi diyorsun ama öyle birşey yok... partici değilim ama çevremdeki herkes sokak köpeklerinin bu kadar fazla olmasından çocukları sebebiyle korttuklarını söyleyebilirim

634
Serkan Düzenli:

sende sarayin memuru olmaktan vazgeç artık adil ol eşit davran bütün kanallara

Yanıtla6085
MANAM 61:

moooo jerif ne demesini bekliyordun

139
Yasef Behar:

Sokak kopeklerimize sahip çıkalım bugün köpekle yarın sıra kedilere gelir

Yanıtla8337
MANAM 61:

fena olmaz

3123
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title