Haberler

Rusya'daki Uçak Kazası

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'da 43 kişinin yaşamına mal olan uçağın kalkışı sırasında antene çarpması güvenlik kamerasında

Rusya'nın başkenti Moskova'nın yaklaşık 300 km kuzeyinde yer alan Yaroslavl kentinde 43 kişinin yaşamınamaol olan Yak-42 tipi yolcu uçağının kalkışından kısa bir süre sonra Volga Nehri yakınlarında düşmesi üzerine yapılan araştırmalarda çok önemli bir görüntüye ulaşıldı.

Uçağın havalimanından kalkışının güvenlik kamera görüntülerini araştıran ekipler, uçağın üzerinde güvenlik kamerası da bulunan 15 metrelik antene çarptığını tespit etti. Görüntüleri basına dağıtan kaynaklar uçağın kalkış ve yükselmesinde de sorunlar olduğunun görüldüğünü, uçağı düşüren nedenin ise bu anten kazası olup olmadığının araştırıldığını belirtti.

Rusya Ligi'nde mücadele eden ve iddialı takımlardan birisi olan Lokomotif Yaroslavl buz hokey takımını taşıyan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra düşmüştü. Olay şehirde bir anda şok etkisi yaratırken, uçağın içerisindeki sporculardan 43'ünün hayatını kaybetmesinin duyulması kenti adeta yasa boğdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title