Haberler

Rusya, Ukrayna'da çocuk parkı ile apartmanı vurdu: 6 ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya'nın, Ukrayna'nın Harkov kentinde konut ile çocuk parkına güdümlü bomba ile düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, en az 55 kişi de yaralandı. Saldırının ardından 12 katlı binada yangın çıkarken, olay yerinde bulunan park halindeki araçlar da alevlere teslim oldu.

Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentinde konut ile çocuk parkına güdümlü bomba ile saldırı düzenledi. Saldırıda 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, en az 55 kişi de yaralandı.

RUSYA, SİVİLLERİ VURDU: 6 KİŞİ CAN VERDİ

Rusya Ukrayna'da ardı ardına saldırılar düzenliyor. Rus güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentinde çocuk parkı ile konuta güdümlü bomba ile düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, en az 55 kişi de yaralandı.

12 KATLI BİNA ALEV ALEV YANDI

Saldırının ardından 12 katlı binada yangın çıkarken, olay yerinde bulunan park halindeki araçlar da alevlere teslim oldu.Harkov Valisi Oleh Syniehubov yaptığı açıklamada, yaralılardan 20'sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Güncel Dünya Çocuk Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Ismail Oktay:

Ikinci seytanyahu vakasi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title