Haberler

Rusya: Türkiye, Suriye Ordusunu Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ordusuna ait hedefleri vurdu.

Rusya'nın Suriye'deki ateşkesi izleme merkezinin haber bülteninde, Suriye'nin Türk silahlı kuvvetlerinin saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

Türkiye'nin sınırdaki faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten ateşkes izleme merkezi, Suriye sınırlarına yönelik askeri aktiviteleri şöyle sıraladı:

"10 Nisan 2016 tarihinde saat 8.30 ilâ 9.20 arasında, Metişli yerleşim birimi yakınlarındaki Türk topçu birliği, Lazkiye bölgesindeki Suriye hükümet ordusunun mevzilerini ateşe tuttu. Saat 13.00'da, aynı ateş mevziinden Gebelli yerleşim birimine yönelik topçu saldırısı düzenlendi."

SURİYE DE TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim de, Ankara'yı Suriye'deki ateşkesi bozmaya çalışmakla suçlamıştı.

Suriye Haber Ajansı SANA'nın haberine göre, dün Şam'da BM Suriye özel temsilcisi Staffan de Mistura ile bir araya gelen Muallim, Türkiye ve Suudi Arabistan'ın, Şubat ayından beri yürürlükte olan ateşkesi bozmak için muhalif gruplara emir verdiklerini ve bu grupların sık sık ateşkesi ihlal ettiklerini iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Suriye Rusya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

ZAFER:

Bu Rusyada nasıl bir Türk düşmanlığı var böyle arkadaş Allah bunlara fırsat vermesin

Yanıtla334
yozgat-sinop :

zavalli turkiye kendi tabutunu hazirladi artik cok gec. turkiye bitti yorumcular bile kurtaramaz tc iiiii. . . . . . . . . . . . . . . . .

Yanıtla294
vatandaş 38:

zavallı sensin hain sen kendi tabutunu hazırla

245
BORAN:

ALLAH BELANI VERSİN YOZGATLI SEN KİME ÇALIŞIYON SEN YOZGATLI DEGİLSİN ERMENİ BU İSMİDE KORKAKLIGINDAN KULLANIYORSUN ETEKLİ TERÖRİST

01
Türkiye vurdu mu çok pis vurur:

russeverler, abd den demokrasi isteyenler içimizdeki hainler yani:):):) bu haberi rusya ya onlar göndermiştir. Tabii ki palavra. Biz sadece teröristleri vururuz.

Yanıtla420
haklısın:

paralel dir vuran

03
EY YÜCE RABBİM:

EY YÜCE ALLAHIM RUSYAYI PARAM PARÇA EYLE , RUSYAYI MÜSLÜMANLARA MEKAN, VE VATAN EYLE , ASKERİMİZE POLİSİMİZE MÜSLÜMANLARA MÜCAHİTLERE , ZAFERLER İHSAN EYLE, AMİN. .

Yanıtla120
kuzey:

rusya girdin suriye çöplüğüne , başkaları nı da bu çöplüğe çekmeye çalışıyorsun, , girdiğin çöplükte yok olup git, işgalci rusya

Yanıtla415
cevat:

RUSYA. . !! Suriye senin SÖMÜRGENMİ. . ?? Suriye olmasa RUSYA NE YAPCAK. . ?? Suriye olmasa RUSYA DIŞ POLİTİKADA YALNIZ KALACAK. . ?? Başka ilgilendiği devlet kalmadı. . Vah zavallı RUSYA. . ???

Yanıtla315
SENATORE:

TÜRKLERE KİM DÜŞMANSA VURULUR BAŞKA LAFA GEREK YOK

Yanıtla117
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title