Haberler

Rüya Gibi Bir Düğünle Evlenen Yağız Sözmen Kimdir?

Güncelleme:
Abone Ol

Paris Versay Sarayı'nda, Türkiye'den 300 davetlinin katıldığı gösterişli bir törenle dünya evine giren Yağız Sözmen kimdir?

Geçtiğimiz gün, Türkiye'den 300 davetlinin katıldığı gösterişli bir törenle dünya evine giren The Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile iş adamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı.

ÜÇ GÜNE ÜÇ GELİNLİK

Çift, düğünden önceki gün misafirler için Rodin Müzesi'nde ''Hoş Geldiniz'' yemeği düzenledi. Üç gün süren düğün için gelin Yasemin Sengir, üç ayrı gelinlikle misafirlerin karşısına çıktı ve ayrıca Türkiye'den de 10 ayrı fotoğrafçı getirildi.

YAĞIZ SÖZMEN KİMDİR?

İş adamı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen, ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli üst düzey yöneticilik tecrübeleri bulunan Ali Sözmen, otelcilik sektörü için endüstriyel mutfak ve çamaşırhane çözümleri konusunda öncü firma olan MAKPA'yı 1982 yılında kurdu. İki dönem TUSID (Turkish Kitchen and Laundry Manufacturers Association) başkanlığı yaptı ve halen bu derneğin Yönetim Kurulu Danışman üyesi. Geçmişte EFEDA (European Food Services Association) başkanlığı yaptı ve kendisine NAFEM (North American Association Of Food Equipment Manufacturers) tarafından Doktora ünvanı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yağız Sözmen Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Türk:

Ülkedeki 2. 500 trilyon tl paranın yarısı ülkedeki on binde birlik kesimde. O paranın yarısı da 1000 kişide falan. Yani garip gelecek bir durum yok. Adamlara hiç bir ekonomik düzen vurmuyor. Olan sana bana oluyor. Vergileri af olunuyor, cezalarını devlet ödüyor. Zengine TR de ölüm yok.

Yanıtla00
RCPZCN:

ÜLKEDE KRİZİN AYAK SESLERİ VAR ANCAK SOSYETE İÇİN İSE GÖSTERİŞ İÇİN YAPILAN MİLYONLARIN HAR VURUP HARMAN SAVRULMASI BÖYLE BİR ÜLKE OLDUK NE YAZIK Kİ

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title