Haberler

Sadettin Ökten ile 'Medeniyet Söyleşisi'

Güncelleme:
Abone Ol

Prof. Dr. Sadettin Ökten Seka'daki Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi'nde halkımızla buluşuyor.

Kocaeli'ndeki kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düşünce dünyamızın önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Sadettin Ökten, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi aracılığıyla Kocaeli halkı ile buluşturuluyor. Medeniyetimizin dünü bugünü ve yarının ele alınacağı programda şehirleşmenin medeniyetimize olan etkileri hakkında da konuşulması bekleniyor.

"Şehir bir medeniyetin dış dünyaya akseden en mühim ve en karmaşık eseridir.'' sözlerinin sahibi olan Prof. Dr. Ökten, son yıllarda en hızlı gelişen şehirlerden biri olan Kocaeli'nde "Medeniyet Söyleşisi" ile şehir ve medeniyet üzerine derinlemesine bir tahlil gerçekleştirecek. Program 9 Mart Cumartesi saat 16.00'da Seka'daki Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi'nde sizlerle buluşuyor.

ETKİNLİKLERİ YAKINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Her ay farklı etkinlikler ve konuklarıyla Kocaeli'nin kültür sanat hayatına renk katan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi'nin faaliyetlerini yakından takip etmek için www.facebook.com/tdedkocaeli.subesi adresinden facebook sayfasını ziyaret edebilir veya 0262 270 01 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadettin Ökten Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title