Haberler

Sadettin Teksoy: Atatürk'ün Otomobilini Kullanan Dedemdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bir döneme damgasını vuran televizyoncu Sadettin Teksoy, Atatürk'ün bir fotoğrafını paylaşarak şoför koltuğunda dedesi Mustafa Sadettin'in olduğunu söyledi.

Televizyoncu Sadettin Teksoy, Facebook hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafını paylaşarak dedesinin de aracı kullanan kişi olduğunu açıkladı.

"İLK KEZ AÇIKLIYORUM"

Fotoğrafın 10 Eylül 1922'ye ait olduğunu belirten Teksoy, "İlk kez açıklıyorum" diyerek, şoför koltuğunda dedesi Mustafa Sadettin'in olduğunu söyledi. "Halasgar Gazi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi Çakmak, yaveri Binbaşı Salih Bozok ve de sürücü koltuğunda makine mühendisi şehit dedem Mustafa Sadettin ile birlikte İzmir'e gidiyor" diye yazan Teksoy, dedesinin İngiltere'den getirilen Chevrolet marka otomobille İstanbul'da taksicilik yaptığını, araçlarından birini Atatürk'e tahsis ederek gönüllü olarak İzmir'e götürdüğünü açıkladı.

İşte Sadettin Teksoy'un o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Sadettin Teksoy Facebook Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (65)

PSİKOPAT ERDAL:

zulüm 1938 de son buldu!!!!

Yanıtla2310
alparslan:

o resimde olamayan kişide benim dedem çanakkade kalmış

Yanıtla229
MezarcıMobil-IOS:

Yalan .Benim amcamdı

Yanıtla917
meraklı:

atatürkün şöförü, atatürkün aşcısı, atatürkün emirkulu, atatürkün hizmetcisi, atatürkün cellatı bıktık ya birazda dayısından amcasından ninelerinden kuzenlerinden bahsedin yokmuydu sülasi varsa niye kimse anlatmıyor

Yanıtla1114
musa dunya:

buna da şükür Allahtan hürrem sultanın fotosu nu paylaşıp da buda ebemdi dememiş

Yanıtla023
MMOM:

Müslüman, her yıl evinin, arabanın, bankadaki paranın ve diğerr mallarının 40 da birini Zekat olarak, Muhtaç, dindar, kapalı, ibadetine düşkün bir aileye ver. Unutma zekat ı verilmemiş mal, haram lokmas gibidir. Mümin ler için yaşasın Cennet.

Yanıtla713
TAXİ:

Taksimetreyi açmış mı ?

Yanıtla512
çılgın TÜRK:

arabanın 10bin bakımını dedem Kudrettın bey tarafından yaptı bunu burada ilk defa açıklıyorum

Yanıtla017
Salih dinerMobil-IOS:

Zulüm Son Buldu..!

Yanıtla112
Ali durmazMobil-IOS:

Hayir o benim dedemdi

Yanıtla012
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title