Haberler

Sağlık Çalışanlarına Parfüm Hediye Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır'da Sağlık Çalışanlarına parfüm hediye edildi.

Toplumsal İlerleme Derneği Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Merkezi Iğdır'da bulunan Toplumsal İlerleme Derneği (TİDER) 14 Mart Tıp bayramında sağlık emekçilerini unutmadı.

Dernek başkanı Murat Akkuş dernek üyesi arkadaşlarıyla berber 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla aile hekimlerini ve hastaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına parfüm hediye ederek günlerini kutladı.

Iğdır Toplumsal İlerleme Derneği (TİDER) başkanı Murat Akkuş, Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde (Eski SSK) çalışanlara parfüm hediye ederken, yaptığı açıklamada, "Son günlerde ülkemiz genelinde sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar, hepimizi üzmektedir. Vatandaşlar olarak bizler, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarına saygılı olmalıyız. Biz TİDER olarak 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla tüm sağlık emekçilerinin günlerini kutluyoruz. Onların bayramı olan bu günlerinde tatil olması lazım iken yine görevlerinin başında görmekteyiz. Oysaki bugün tatil ilan edilmesi gereken bir gündür diye düşünüyoruz. Biz dernek olarak sağlık çalışanlarımızı görevlerinin başında ziyaret ederek doktor, hemşire ve diğer sağlık personellerine parfüm hediye ederek günlerini kutlamayı uygun gördük. Allah eksikliklerini vermesin" dedi.-Iğdır-

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Akkuş Tıp Bayramı 14 Mart Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title