Haberler

Sağlık İçin Yürüdüler

Abone Ol

Muğla'da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Sağlığın için hareket et' sloganıyla, obeziteye karşı 10 bin adım yürüyüşü düzenlendi.

Muğla'da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Sağlığın için hareket et' sloganıyla, obeziteye karşı 10 bin adım yürüyüşü düzenlendi.

Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında kurum binası önünde başlayan yürüyüşe Vali Yardımcısı Salih Kapucu, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Gürbüz Akçay, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ile çok sayıda sağlık personeli katıldı. Yürüyüşte, 'Sağlıklı beslen uzun yaşa', 'Arabadan in bisiklete bin', 'Rahat bir nefes, aktif bir yaşam', 'Hareket etcez, kiloları atcez' dövizleri taşındı.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi önünden dönülerek müdürlük bahçesinde son bulan yürüyüş sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, "Her yıl 3-9 Eylül arasında Halk Sağlığı Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Koruyucu sağlık hizmetleriyle toplum bilincini arttırarak toplumu harekete geçirmek, hastalık meydana gelmeden önlemek ve vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek, ana amacımız. Bu hafta içinde düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle sağlık çalışanlarının her zaman halkımızın yanında ve hizmetinde olduğunu bir kez daha vurgulamayı istiyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Nuri Ceyhan Akçay Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title