Haberler

Sahilde Bıçaklanarak Öldürüldü

Abone Ol

3 çocuk annesi 36 yaşındaki Yasemin Özdemir'in cinayet şüphelisi 36 yaşındaki Mehmet Yorulmaz yakalandı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde dün çocuğunu kreşe götürdükten sonra sahilde yürüyüş yaparken bıçaklanarak öldürülen 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Yasemin Özdemir'in cinayet şüphelisi 36 yaşındaki Mehmet Yorulmaz yakalandı. 'Adam öldürme ve yaralama' suçlarından sabıkası bulunan Yorulmaz, sağlık kontrolüne götürülürken suçlamaları kabul etmeyerek, "Cinayeti ben işlemedim. Suçum sadece bisikletle oradan geçmek" dedi.

Gemlik'te, Cumhuriyet Mahallesi Üçüncü Kordon'daki yeşil alanda, dün bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Polis ve 112 Acil Servisi görevlileri, öldürülen kadının kimliğinin Yasemin Özdemir olduğunu, yanında bulunan çantasındaki cep telefonundan bir numarayı çevirerek öğrendi. Öldürülen kadının Borçelik'te işçi olarak çalışan eşi Murat Özdemir, olay yerinde eşinin cesedini teşhis etti.

Vücudunda en az 15 bıçak darbesi bulunan Yasemin Özdemir'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

MOBESE KAYITLARINDAN BELİRLENDİ

Gemlik ve Bursa'dan gelen polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma sonucu olay yerine 200 metre uzaklıktaki bir zeytinlikte kanlı bir erkek yeleği bulundu. Bunun üzerine MOBESE kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi. Adam öldürme ve yaralama suçlarından sabıkası olduğu bildirilen şüpheli Mehmet Yorulmaz, dün gece geç saatlerde Karacaali Köyü'ndeki bir tersanede yakaladı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan Mehmet Yorulmaz sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, "Cinayeti ben işlemedim. Suçum sadece bisikletle oradan geçmek" dedi.

Mehmet Yorulmaz, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. - Bursa / Gemlik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title