Haberler

Şahin Elazığ Belediyesini Ziyaret Etti

Abone Ol

Bakan Şahin: " Elazığ'a Önem Veriyoruz"

İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin Elazığ'a ziyaretleri kapsamında bugün Elazığ Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Selmanoğlu ve heyetle sohbet eden Bakan Şahin yapmış olduğu açıklamada "Elazığ'ı önemsiyoruz" dedi.

İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından belediye girişinde karşılandı. Tören mangasını selamlayan Bakan Şahin, daha sonra Başkan Selmanoğlu'nun makamına geçti. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından burada Bakan Şahin'e belediyenin yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı bir bilgilendirme dosyası sunuldu ve Başkan Selmanoğlu yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Elazığ Belediyesinin çalışmaları hakkında Başkan Selmanoğlu'ndan bilgi alan İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin yapmış olduğu değerlendirme de şunları söyledi:

"Her şehre olduğu gibi Elazığ'a da son derece önem veriyoruz. Çalışmalarınız da sizlere başarılar diliyorum, umarım yapılan bu hizmetlerle Elazığ'a daha da gelişir ve güzelleşir." Dedi

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı ve Elazığspor Fahri Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Elazığspor Başkanı Akın Şatıroğlu tarafından, İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin'e Elazığspor'un 23 numaralı forması hediye edildi. Bakan Şahin'in makam aracının plakasının da 23 olması ve Elazığ'ın plakasının da 23 olması üzerineyse, heyette bir süre gülüşmeler yaşandı.

Bakan Şahin, son olarak yaptığı açıklamada kendileri ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title