Haberler

Şahinkaya'da "High School Musical" Rüzgarı

Güncelleme:
Abone Ol

Şahinkayalı öğrenciler, Disney'in efsane filmlerinden High School Musical'ı müzikle senkronize ederek sahnelediler.

Şahinkaya 7. Tiyatro Şenliği kapsamında, Özel Şahinkaya Koleji 6.sınıf öğrencileri, İngilizce Öğretmenleri Esra Akkay ve Sena Ege'nin yönetmenliğinde Şahinkaya Büyük Sahne'de orijinal bir Disney Channel filmi olan High School Musical'ını sahneye uyarladılar.

Özel Şahinkayalı Koleji öğrencileri, High School Musical'ı orijinal dili olan İngilizce'yle söyledikleri şarkılar ve sergiledikleri danslarla izleyenlere muhteşem bir sahne gösterisi sundular.

Unutulmaz şarkılar, görkemli danslar ve komedi ögeleriyle bezeli, dünya çapında olay yaratmış High School Musical'i sahneleyen Şahinkayalı öğrencilerin oyundaki göz alıcı performansları ve sanatsal yetenekleri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

High School Musical'da rol alan öğrencilerin canlandırdıkları karakterleri çok iyi gözlemlemiş ve içselleştirmiş olmaları sergiledikleri muhteşem performanslarına da yansıdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Disney Channel Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title