Haberler

Sahte alkol teröründe ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de sahte alkol aldığı için hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 18 kişiden 3'ünün daha yaşamın yitirmesiyle birlikte ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

İzmir'in Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçesinde, geçtiğimiz gün iddiaya göre sahte alkol içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 18 kişiden, 3 kişi daha hayatını kaybetti.

4 KİŞİ DAHA FENALAŞARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Ölenlerin Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Mustafa Maya ve Aydın Göksoy ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Adem Güneş olduğu öğrenildi.

Hasan Çetinesen dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Öte yandan sahte alkol içtikleri gerekçesiyle hastaneye kaldırılan kişilerden 2'si taburcu olurken, 4 kişinin daha sahte alkol içtikten sonra fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sahte alkol teröründe ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

SUMSUKLU:

Sahte alkol.terörü degil %500 vergi koyup insanların içki içme özgürlüğunü kendi inancına göre engellemeye çalışan SIYASAL ISLAMCI vergiler yuzunden millet ucuz diye kaçak içki alıyor.

Yanıtla01
ARKADAŞIM JACK:

Bizde içiyoruz 30 TL ye litrelik yapıyor bünyamin abi sağolsun :) Bir ara odanın ışıkları sanki kapanıp açılıyor gibi görüyoruz ama sonra toparlanıyoruz :)

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title