Haberler

Eski belediye başkanına pusu! Aracına kurşun yağdırarak katlettiler

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 2009-2019 yıllarında belediye başkanlığı yapan Ahmet Soğuk, evinden çıkıp aracına binerken silahlı saldırıya uğradı. Soğuk, olay yerinde hayatını kaybederken olayı duyarak bölgeye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Sakarya'da eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

İlçede 2009-2019 yıllarında belediye başkanlığı yapan 64 yaşındaki Ahmet Soğuk, Yeni Mahalle'deki evinden çıkıp aracına binerek hareket ettikten sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Kontrolden çıkarak yol kenarındaki otluk alanda duran aracından kendi imkanlarıyla yaralı halde inen Soğuk ardından yere yığıldı.

Eski belediye başkanına pusu! Aracına kurşun yağdırarak katlettiler

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Durumu görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık personelinin yaptığı kontrolde Soğuk'un hayatını kaybettiği belirlendi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek incelemede bulundu. Durumu haber alan Soğuk'un yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Soğuk'un cenazesi, polisin olay yerindeki incelemeleri sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine götürüldü. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Eski belediye başkanına pusu! Aracına kurşun yağdırarak katlettiler

Eski belediye başkanına pusu! Aracına kurşun yağdırarak katlettiler

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Ahmet Soğuk Politika Ferizli Sakarya Güncel Suç Suç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Erdal_19:

demekki yakmış birinin canını. Bazı hesaplar ahirete kalmaz

Yanıtla291113
Emin Ayan:

çok çirkin bir yorum.her canı yanan kendisimi halledecek

41299
Yücel Atakan:

Belki senin hakkını yedirmedi savundu mafialara karşı gözünle gördün mü

10190
Ismail Celik:

2 donem baskanimizdi kimseye zarari olmadi belediye hizmeti en guzel sekilde yapti doneminde digerleri gibi biraktiktan sonra koruma ordusu ile gezmedi gezse zaten sahsi aracinda tek basina olmezdi bir sey bilip bilmeden konusmayin onundeki mamayi ye ve sus

15165
Fatih Akbaş:

Ne kadar kolay hüküm veriyorsunuz. Ne biliyorsun birinin canini yaktigini. Her gun bir delinin sucsuz gunshsiz insanlari oldurdugunu duyuyoruz haberlerde. Daha yeni bingolde bir pislik 4 kisiyi oldurdu.

Yanıtla14212
Selahattin Gurbuz:

Kimse durup dururken bırine zarar vermez

14223
Tevabil Arslan il:

Bence de can yakmış

Yanıtla14941
Ramazan Uslu:

Tanımadığınız vefat etmiş birisi hakkında kesin birinin canını yakmış diye düşünüyorsunuz belki de bazı yolsuzluklara göz yummadı tanıyan bilen varsa konuşsun bende tanımıyorum o yüzden o kişi hakkında konuşmuyorum sizde yapmayın ayıptır

Yanıtla6161
Uzun Adam:

Ayıp diye birşey mi kaldı , denyo dolu ortalık. Bence köpeklerle uğraşacaklarına bunları kısırlaştırıp, saldırgan olanlarını uyutsunlar önce.

1022
Kadir Tokay:

Ya birinin hakkını yedi ya da adaletsiz iş yaptı.

Yanıtla12532
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title