Haberler

Saldırıyı Anayasaya Bağlayan Avukat, Didem Aslan'ı Kızdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Atatürk Havalimanı'ndaki patlamanın ardından canlı yayın konuğu olan Av.Cüneyt Toraman'ın yorumu, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ı kızdırdı.

Türkiye dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan gelen saldırı haberi ile sarsıldı. Saatler 22:00'ı gösterdiğinde havalimanının dış hatlar terminalinde önce silah, ardında da patlama sesleri duyuldu. Havalimanı muhabirlerinin merkezlerine geçtiği 'kanlı' son dakika haberleri ilerleyen dakikalarda yerini ardı ardına yapılan açıklamalara bıraktı.

İstanbul'un kalbine yapılan bu saldırı bütün haber kanallarında son dakika olarak verilirken, CNN Türk ekranlarında Didem Aslan Yılmaz'ın konuğu olan Av. Cüneyt Toraman, olayı yorumlarken "Temel sorun anayasa" ifadesini kullandı.

"EĞER BÜTÜNÜ GÖREMEZSEK..."

Bu olayın münferit bir olay olarak nitelendirilemeyeceğini belirten Toraman, şu ifadelere yer verdi: "Bu olayı, münferit bir olay olarak nitelemek mümkün değil. Yani biz şuanda Türkiye'nin yapısal bir sorununu tartışıyoruz. Koskoca bir ağacın yapılarını tartışıyoruz. Eğer bütünü göremezsek ara sokaklarda kaybolur gideriz. Yani temel sorun Türkiye'de ciddi bir anayasa sorunu var."

SUNUCUDAN ANINDA MÜDAHALE

Toraman'ın konuşmasına müdahale eden sunucu Didem Arslan Yılmaz "Yani Cüneyt Bey, anayasa sorununa nasıl geldiniz anlamadım" diyerek çıkıştı ve konuyu değiştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

cüneyt toraman Didem Aslan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

bizden adam olmaz:

bu hukuk fakültesinden mezun olurda insanlık fakültesinden asla ulan kapçık 3 tane canlı bomba patlamış sen anayasa diyon avukat müsvettesi

Yanıtla3733
SEREN:

AKP NİN EN KİRLİ PİLANLARI İŞLİYOR BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN KATİL AKP

Yanıtla2224
NNNN:

ANAYASAYI TAKMIYORSUNUZ . . . . ANAYASAMIZ VAR VE HALA YÜRÜRLÜKTE . . . . UYDUNUZ MU . . . . YENİSİNE UYACAKMISINIZ . . . . ADAMIN DERDİ YALAKALIK YAPACAK YA . . . . . SÖZÜ BAŞKANLIĞA GETİRMEYE ÇALIŞMIŞ . . . . ALLAHINIDAN BULSUN

Yanıtla430
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

ARKADAŞLAR İKİ ÜÇ GÜN ÖNCE CANLI BOMBALAR VE EYLEM YAPMA HAZIRLIĞINDA OLAN KİŞİLER YAKALANIYOR. PKKLI OLDUKLARI SÖYLENİYOR. VE YAKALANAMAYAN PKKLI CANLI BOMBALARIN OLDUĞU SÖYLENİYOR. TERÖRİSTLER EYLEM YAPINCA NEDENSE EYLEMİ YAPANLAR PKKLI TERÖRİSTLER DEĞİL IŞİDLİLER DENİYOR. AKP YİNE İHANET SÜRECİNDEKİ GİBİ İÇTEN İÇE EL ALTINDAN YÜRÜTMEYE ÇALIŞTIĞI VE DURMADAN PKKNIN DAĞ KADROSU ÇÖZÜM İSTİYOR DİYEREK HALKIN NABZINI YOKLADIĞI İHANET SÜRECİNE ZARAR GELECEK DİYE PKK YAPTI DİYEMİYOR.

Yanıtla239
neyinkafasibu:

sorun; senin gibi Islami kullanan, ihaneti farz gören tek hücreli amiplerdir. . . . . . Ne Mutlu Türküm Diyene

Yanıtla226
ıoı:

Bu karaktersizleri niye programa çıkarıp duruyorsunuz? Akp korkusu demi!

Yanıtla224
MasuM:

Beyin bedava. Sizin ben o bütünü gören gözlerinize tüküreyim. Küfretmiyorum, sadece gerçekten tükürmek istiyorum.

Yanıtla224
patronu kızar:

sn avukat bu hainlerin doğruları duymak işine gelmez, böyle karışık kuruşuk işlerine geliyor,

Yanıtla169
ergelili:

akp ve usaklari acilen yargilanmali. . . buradan da nasil ceplerini doldurular onun pesindeler. . . Allah belanizi verecek ins.

Yanıtla519
yorgun:

AVUKAT OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ OLAYIN HANGİ BOYUTTA OLDUĞUNU KAVRAYAMAYAN HIYARIN TEKİ ÇIKMIŞ LAF SALATASI YAPIYOR

Yanıtla319
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title