Haberler

Salt İletişim'e 3 Yeni Müşteri

Güncelleme:
Abone Ol

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne üç büyük markayı daha dahil etti.

Kafe Pi, Alaçatı Curcuna Hotel, Pratik Depo ve Haker Grup 360 Derece iletişim, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti.

KafePi

KafePi Beşiktaş Bistro, KafePi Ortaköy Bistro, KafePi Asmalımescit Bomonti Brasserie, KafePi Eskişehir Bomonti Brasserie, KafePi Kordon Lounge, KafePi Suadiye Lounge, KafePi Ceşme Beach Club, Sera Pilaj Çeşme, Bursa Angel, İstanbul Bronx, İstanbul Curcuna, Küçük Beyoğlu (Fabrika, Beck's, Küçük Bronx, Paralel, Saloon, Last Pub), İstanbul Mürekkep, Curcuna Otel Alaçatı, KafePi Bornova şubeleriyle İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir olmak üzere 4 büyük şehirde hizmet veriyor.. 2012 yılında yapılanmasını tamamlayan gezi ve organizasyon şirketi PILAKA ile büyümeye ve "youth entertainment" alanında ihtiyaç duyulan tüm eksikleri doldurmaya devam eden KafePi Group %95'i üniversite öğrencisi olan yaklaşık 400 kişi ile birlikte çalışıyor.

Pratik Depo

Pratik Depo, 2007 yılında modern hayatın yaşam alanlarını daraltan sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla, bireysel ihtiyaçlardan yola çıkılarak kurulmuştur. Yaşam alanlarımızda devrim yaratan Pratik Depo, kişisel ihtiyaçlar ve gözlemler doğrultusunda, ülkemizde bu alanda var olan profesyonel hizmet boşluğunun giderilmesini hedeflemektedir.

Türkiye'nin şehirlileri tarafından yaratılan ve uygulanan Pratik Depo'nun ortakları arasında; Ali Sabancı, Özcan Tahincioğlu, Haluk Emiroğlu, Reda Gargour, Işıl Oytaç bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehir Beşiktaş Alaçatı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title