Haberler

Çevlik'te Bahar Temizliği Yapacak

Abone Ol

"Bahar Temizliği Kampanyası" kapsamında 2 Mayıs günü Samandağ Çevlik sahilinde temizlik faaliyeti gerçekleştirilecek.

Bahar Temizliği Kampanyasına, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesi Birim Müdürleri, Belediye Personelleri, çalışanları, öğrenciler ve gönüllü vatandaşlar katılacak.

"DAHA GÜZEL BİR SAMANDAĞ İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ"

Temizlik çalışması ile ilgili Samandağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada; " Geçtiğimiz günlerde başlattığımız Bahar Temizliği Kampanyası kapsamında Samandağ Kaymakamı Sayın Murat Kütük,Belediye Başkanımız Sayın Av. Refik Eryılmaz, birim müdürlerimiz, belediye personellerimiz, öğrenciler ve gönüllü vatandaşlarımızın katılımı ile 2 Mayıs Perşembe günü saat 09:30'da, Samandağ Çevlik'te geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştireceğiz.Daha temiz ve daha güzel bir Samandağ için el ele çalışacak, daha yaşanabilir bir Samandağ'ı birlikte inşa edeceğiz. Kampanyamıza destek vermek isteyen gönüllü vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Refik Eryılmaz Samandağ Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title