Haberler

Şampiyon Karatecilerden Dündar'a Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Dündar, "Başarı İçin İnanarak Çalışmak Şart"

Trabzon'da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden ve 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan, Küçükbalıklı Hatice Salih İlköğretim Okulu Karate Takımı öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, verdiği destekler için teşekkür etti.

Yomra Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve Gürcistan'dan bini aşkın sporcunun katıldığı müsabakalara, Karate Federasyonu'nun davetlisi olarak katılan Küçükbalıklı Hatice Salih İlköğretim ve İmam Hatip Ortaokulu Mert Karate Spor Kulübü sporcuları, 4 gün süren şampiyonayı 6 madalya ile tamamladı. 9-12 yaş grubu sporcularla katıldıkları müsabakalarda, Mert Kağan Çataloğlu turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Sait Can Aksu ve Muhammed Eren Cevahir ikinci, Muhammed Hamza Hallaç üçüncü oldu. Kata dalında mücadele eden sporculardan Sümeyye Uzun 25 kiloda ikinci olurken, 40 kiloda Sudenur Uzun da üçüncü oldu.

İNANARAK ÇALIŞMAK ŞART

Turnuva dönüşü hocaları ile birlikte kendisini ziyaret eden Hatice Salih İlköğretim Okulu Karate Takımı öğrencilerini makamında kabul eden Başkan Dündar, sporda başarının temel şartının inanarak çalışmak olduğunu belirtti. Başarı için tesis ve malzemelerinin kaliteli olmasının yeterli olmadığına vurgu yapan Dündar, "Bunun en güzel örneği sizlersiniz. Çok modern spor tesisleri yapmak, en kaliteli malzeme ile donatmak yeterli olmayabiliyor. Okulunuzun spor salonunda, hocalarınıza güvenip inanarak gerçekleştirdiğiniz çalışma sonunda, bu gün böyle bir başarıya imza attınız. Asıl önemlisi inanarak çalışmak" dedi. Belediye olarak ilçede okullara büyük destek verdiklerini söyleyen Başkan Dündar, "Yapılan bu hizmetlerin karşılığında, elde edilen başarılar bizim en büyük mutluluğumuz. Planlama ve eldeki imkanları değerlendirmek son derece önemli" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyaret eden sporcu ve hocalarını çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, bundan sonraki turnuvalarda başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Karadeniz Osmangazi Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title