Haberler

Şampiyonlar Balkan Yolcusu

Güncelleme:
Abone Ol

Şamdan Spor Kulübü'nün 8 sporcusu, Teknik Direktör Adnan Şamdan ve milli takım kafilesiyle bugün Karadağ'a gidiyor.

Türkiye Şampiyonası'nda Olağanüstü bir başarıya imza atarak Milli takıma seçilen şamdan Spor Kulübü'nün 8 sporcusu, Teknik Direktör Adnan Şamdan ve milli takım kafilesiyle bugün Karadağ'a gidiyor. Şamdanlarda hedef Balkan şampiyonluğu.

Antalya'da yapılan Minikler, Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası ve Balkan Milli takım seçmelerinde olağanüstü bir başarıya imza atarak Milli takıma seçilen Gebze Şamdan Spor kulübü sporcuları, Balkan Karate şampiyonası için bugün Karadağ'a gidiyor. Milli takım kadrosuna seçilen 8 sporcumuz bugün 11.30 uçağıyla yola çıkarken, sporcularımızda hedef ülkemizi ve Gebzemizi başarıyla temsil etmek. Teknik Direktör Adnan Şamdan nezaretinde çalışmalarını tamamlayan sporcularımız en az 5-6 madalya alarak Milli takım'ın balkan şampiyon olmasında büyük rol oynamayı hedefliyor.

ŞAMPİYONLAR ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

16-18 Mart tarihleri arasında Karadağ'da yapılacak Şampiyonanın kafilesinde başarılı Antrenör Adnan Şamdan'da yerini alırken, teknik direktör Adnan Şamdan yaptığı açıklama da 8 sporcumuzun bu yaşta Milli formayı giyecek olmalarından dolayı büyük onur ve gurur duyduklarını belirterek, sporcularına gücendiğini belirtti. Şamdan, bu zamana kadar Balkan Şampiyonasına giden her sporcusunun başarıyla döndüğünü hatırlatarak, "Bize güvenenlerin ve ülkemizin yüzünü kara çıkartmayacağız. Sporcularımızın başarılarında pay sahibi olan ve onların bu turnuvada yer almaları için maddi, manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gebze belediye başkanımız Adnan Köşker ve Başkan yardımcımız Nilay Ayran'a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca sporcularımızın dişlik ihtiyacını karşılayarak bizlere destek olan Arapçeşme Diş Polikliniği sahibi Serdar Kaya'ya da desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz." Dedi.

GEBZE'Yİ TEMSİL EDECEK SPORCULARIMIZ

2-4 Mart tarihlerinde Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak Milli Takıma seçilen, Şamdan Spor Kulübü'nü büyük farkla birinci yapan ve Kocaeli'nin tarihinde ilk kez İller arasında birinci olmasını sağlayan sporcularımız Balkan'da da birinci olmayı hedeflerken, milli takım kafilesinde şu sporcularımız yerini aldı:

Yıldız Bayan Takım: Elif Kuzu, Ayca Düzgel, Hatice Başkaya

Minik Bayan Takım: Sevcan Uçar, Sıla Karakış, Aleyna Can

Ferdi Bayan Kata: Kevser Demirtürk

Ferdi Bay Kumite: İsmail Aydoğdu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Karadağ Antalya Güncel Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title