Haberler

Şampiyonluğu Kutlarken Akciğeri Hasar Gördü

Abone Ol

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan Batmanlı fanatik taraftar 25 yaşındaki Serdar Kaya'nın, aşırı derecede bağırması sonucu akciğerinde hasar oluştu.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan Batmanlı fanatik taraftar 25 yaşındaki Serdar Kaya'nın, aşırı derecede bağırması sonucu akciğerinde hasar oluştu. Kaya'nın ameliyat edileceği ve bir süre hastanede tedavi göreceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasıyla birlikte Batman'da sevinç gösterilerine katılan Serdar Kaya, aşırı bağırması nedeniyle hastanelik oldu. Batman Bölge Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Kaya, yaşadığı sevinci ve sonrasını şöyle anlattı:

"Şampiyonluk sevinciyle ne yaptığımı bilmiyordum. Kendimi arabada buldum. Arabada uzun süre şampiyon Fenerbahçe diye haykırırken sol tarafımda müthiş bir ağrı hissettim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Önemli olan şampiyonluktur. Akciğerimde patlak var, aynı zamanda kan toplamış, bunu oksijenle gidermeye çalışacaklar. Geçmese ameliyatla tüp takılacak. Şampiyonluğa değecek kadar bağırdım, buruk bir sevinç yaşıyorum şimdi ama olsun, Fenerbahçeye helal olsun. "

Baba Selim Kaya ise ailece Fenerbahçeli olduklarını belirterek, "Oğlumun bu duruma düşmesine üzüldüm, ama şampiyonluğa da sevindim" diye konuştu.

Batman Bölge Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Alper Avcı, Serdar Kaya'nın akciğerinde aşırı yüklenmeden dolayı hasar meydana geldiğini belirterek, "Akciğer'de ödem oluşmuş aynı zamanda Akciğerde su ve hava da toplanmış. Tedavisi için ameliyatla tüp takıp, temizlemeye çalışacağız. Ameliyattan sonra da hastanede tedavisine devam edilmesi gerek. Bir süre hastanede kalması ve tedavi görmesi gerekecek" dedi. - Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title